DVD Maker

poruka: 10
|
čitano: 2.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DVD Maker

Izbrisao sam DVD Maker iz control panela(add or remove) i ostao mi je folder na C disku(program files) koji me uzasno zivcira jer ga nemogu obrisat, kaze da mi treba dozvola od TrustedInstaller-a sa cime se nikad nisam susreo...googlao sam no bez ucinka, pratio tutorial-e koji su davali neke nade ali sve bezuspjesno, pa bih sada ovdje bio vrlo, vrlo zahvalan ako bi mi netko odgovorio na ovo sa iskustvom, netko ko je isti folder vec obrisao sa windows7, da mi tocno objasni kako da ga uklonim, jer me jako, jako iritira ! :)

Evo sličica problema: http://screensnapr.com/v/Kd8SMV.jpg

Puno hvala unaprijed,

pozdrav.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DVD Maker

pročitalo 25 ljudi, moderatori i svi živi, a nitko nema rješenje? :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DVD Maker
frixxor kaže...

pročitalo 25 ljudi, moderatori i svi živi, a nitko nema rješenje? :S

Naravno da nema rješenja ,DVD maker je integralni dio Windowsa ,zaštićen je (s razlogom) i NE MOŽE se izbrisati!

Pogotovo ne običnim brisanjem foldera iz Program filesa. Pomiri se s tim ,ne upotrebljavaj ga.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
DVD Maker

može se obrisat jer je frend obriso na visti, ali nezna kako na 7-ici. ;)

Btw da je zasticen kako ti pricas nebi ga se uopce dalo izbrisat iz cp-a(add or remove) <-

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 19:01 (frixxor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S razlogom je zaštićen od brisanja u Sedmici! Ako ti je sve u redu sa sistemom i ne smeta ti ,ne briši!!!

Zašto? Kao integralni dio Windowsa ,DVD Maker mora ostati gdje je ,inače će sljediti problemi kod updatea sistema ,pogotovo kod instalacije Service packova ,koja neće biti moguća i onda ćeš morati napraviti kompletnu reinstalaciju Windowsa!

Drugo ,fileovi u DVD Maker folderu su shareani s drugim komponentama sistema i zato se folder ne može obrisat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 19:19 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
DVD Maker

ae nek bude onda kako ti kazes samo google-ao sam i neki kazu da se moze izbrisat i da im sve super radi nakon kompletnog brisanja, a ja prateći te tutoriale nisam uspio niti ukloniti taj folder, vec samo izbrisati iz control panela i imao sam vec par update-ova i prosli su lagano...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frixxor kaže...

Btw da je zasticen kako ti pricas nebi ga se uopce dalo izbrisat iz cp-a(add or remove) <-

Gdje ga ti nalaziš u Control Panelu?

Nema ga ,kao što ga nema ni Programs and Features ,a ni u ''Turn Windows features on or off''!

frixxor kaže...

ae nek bude onda kako ti kazes samo google-ao sam i neki kazu da se moze izbrisat i da im sve super radi nakon kompletnog brisanja, a ja prateći te tutoriale nisam uspio niti ukloniti taj folder, vec samo izbrisati iz control panela i imao sam vec par update-ova i prosli su lagano...

Ne možeš ga maknuti ,a sve radi uredno jel je on još uvijek tu!! Ti si samo izbrisao linkove u Start meniju!

13 godina
neaktivan
DVD Maker

ti si smiješan lik, kad ti tako moram reć, nisam obrisao linkove iz start meni-a jer nisam rtrd, dao bi ti sliku i iz remove programs da ga nisam uklonio, a posto tvrdis da nema ni u turn off program features evo ti dokaz: http://screensnapr.com/v/XuXNo0.jpg

toliko o tvome znanju, pozz znalcu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frixxor kaže...

toliko o tvome znanju, pozz znalcu.

Super ,našel si ga! I? Isključil ga ,ne maknul kompletno. Jesi sad sretan ,znalac?! {#}

S obzirom na tvoj stil i pristojnost ,baš me zanima kad će ti tko na forumu opet htjeti pomoći ,pozz!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 20:32 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
DVD Maker

maknuo sam ga kompletno isus. uninstall-ao sam ga iz program and features-a(add or remove programs) kaj ti nije jasno?? to sta ga ti nevidis ko ni sta nisi vidio ovo pod turn windows features off nije moj problem i lijepo sam napisao da mi se jave samo oni koji su vec izbrisali taj folder, a ne neko ko ce mi pametovat kak se to nesmi brisat, kak je to dio windowsa, kak updejti nece radit bla bla, jer sam ga vec kompletno deinstaliro, disable-ao i samo mi taj folder sa par datoteka ostao koji mi smeta, tako da ja ne pametujem i ne furam nikakav "stil" kako bi ti rekao samo me zivcira kad mi neko krene pametovat i jos k tome zna manje od mene. lp care sve najbolje i bez uvrede ! :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice