Driveri za grafičku se ne mogu instalirati

poruka: 5
|
čitano: 3.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam grafičku ATI Radeon 9600 128mb i kad instaliram drivere u device manageru i dalje je onaj žuti upitnik kraj video controller (vga compatible). Probao sam novije i starije verzije drivera, isprobao na drugim matičnim, generičke drivere i više ne znam di je problem. 

Koristim Windowse XP, matična je asus k8u-x. Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Driveri za grafičku se ne mogu instalirati

probaj otic u device manager i na taj zuti upitnik stisnuti desni klik i update il tako nest, imo sam takvih problema sa wireless karticom i uspio sam tako rijesiti problem...

-=Every moment is another Chance=-
14 godina

Driver Sweeper skini i ocisti stare drivere pa instaliraj ove drivere za graficku karticu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Driveri za grafičku se ne mogu instalirati
Danijel789 kaže...

Imam grafičku ATI Radeon 9600 128mb i kad instaliram drivere u device manageru i dalje je onaj žuti upitnik kraj video controller (vga compatible). Probao sam novije i starije verzije drivera, isprobao na drugim matičnim, generičke drivere i više ne znam di je problem. 

Koristim Windowse XP, matična je asus k8u-x. Unaprijed hvala.

pokreni instalaciju i pisat ce ti install i uninstall,odes uninstall,obrise ti stare restartas komp i onda kad se upali grafika ce ti biti malo velika i kockasta ali onda instaliras nove i trebalo bi se vratiti na prvobitnu rezoluciju,btw da nisi mozda pogrjesio tamo di se bira OS da si stavio XP 32 bitne il 64 ovisi koje imas

15 godina
neaktivan

probao sam ali i dalje ništa. Device cant be recognized

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice