E ovak ljudi instalirao sam 7-icu Home Premium 32 bit,
pa me zanima nest za directx 10...imam graficku VTX RadeonHD 4670 1 GB a na kutiji pise da podrzava dx10.1, pa me zanima dali ga mogu instalirat, oce li to ista na napajanje utjecat...
E ovak ljudi instalirao sam 7-icu Home Premium 32 bit,
pa me zanima nest za directx 10...imam graficku VTX RadeonHD 4670 1 GB a na kutiji pise da podrzava dx10.1, pa me zanima dali ga mogu instalirat, oce li to ista na napajanje utjecat...
Odlično, hvala ti!
Imaš Windows 7? Onda imaš DX 11 i nema potrebe za instalacijom DX 10!
Ako hoćeš saznat više ukucaj dxdiag u start meni ili u Run!
to ti samo pise da imas dx11... njegova graficka ne podrzava dx11 isto kao i moja ati 2600xt, no svejedno pise da imam dx11... to ti je microsoft scam
ima na win 7 i dx10 i dx11...ako grafa podrzava dx10 radit ce desetka i to je to...
to ti samo pise da imas dx11... njegova graficka ne podrzava dx11 isto kao i moja ati 2600xt, no svejedno pise da imam dx11... to ti je microsoft scam
Ne pricaj gluposti.
Ne pricaj gluposti.
Pa dobro, dal da skinem ili ne?
DXDiag ti pokazuje koji ti DX sistem podržava.
Ta grafička može vrtit sve DX-eve do DX11, ali ne i njega.
DX netrebaš instaliravat jer uvijek dođe uz igru i dok se ona instalirava instalira se i on, ako baš hoćeš skineš si ovaj tool(286kB) i on ti automatski update-a DX datoteke.
Kod nekih igara možeš birat koji ćeš DX koristiti(Crysis 1 & Warhead, Hawx u postavakama ima opciju za DX10.1, Assassins Creed 1 itd.), a kod nekih se to automatski postavi(Battlefield Bad Company 2).
Zato je Steam milina. Download igre, pokreneš je i automatikom u 3 sekunde pokupi što mu treba. I nevidiš od brzine što je nadogradio u dx.