Čudan zvuk pri slušanju glazbe

poruka: 5
|
čitano: 934
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ekipa, može pomoć ako netko zna ? Počeo me strašno jebat zvuk pri slušanju glazbe. Teško ga je opisat pa sam snimio da čujete, tako nešto mi je znalo zvučat dok bi me strefio BSOD dok sam slušao muziku, a sad svaki put dok surfam i slušam mi svakih nekoliko desetaka sekundi bude to sranje. Može se čut na 6. sekundi snimke... U čemu je problem ? Ovo me počelo jučer jebat u mozak i zbilja je iritirajuće.

http://vocaroo.com/i/s0aH0GKjGqyF

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Čudan zvuk pri slušanju glazbe
luckyluke kaže...

Ekipa, može pomoć ako netko zna ? Počeo me strašno jebat zvuk pri slušanju glazbe. Teško ga je opisat pa sam snimio da čujete, tako nešto mi je znalo zvučat dok bi me strefio BSOD dok sam slušao muziku, a sad svaki put dok surfam i slušam mi svakih nekoliko desetaka sekundi bude to sranje. Može se čut na 6. sekundi snimke... U čemu je problem ? Ovo me počelo jučer jebat u mozak i zbilja je iritirajuće.

http://vocaroo.com/i/s0aH0GKjGqyF

Događa li se to kad slušaš nešto u browseru (tipa youtube) ili u music playeru? I jesi li na wifiju?

Internet kaže da je do wireless LAN drivera ako si na wifiju i ako je u browseru.

17 godina

I u browseru, i u music playeru. Preko wirelessa sam spojen od 2009. i nikad nije bilo problema nikakvih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Čudan zvuk pri slušanju glazbe

Nije do Wirelessa. Prije bih rekao da je do Adobe Flash Playera jer on zna raditi takve gluposti kada se smrzne. Također pogledaj koliki ti je CPU usage kada ti se to pojavljuje.

17 godina

Uspio sam rješit problem, izgleda da je nešto bilo sa driverima za grafičku. Čim sam vratio na staru verziju sve opet radi ko i prije. Hvala na pomoći :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice