Chrome taskbar preview

poruka: 4
|
čitano: 2.043
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Chrome taskbar preview

znam da ste ovdje 90% firefoxaši, (i ja sam usput rečeno na MF 4.0b13), al sam krenuo testirati chrome 9 pa nikako ne dobijam taskbar preview to je ono kad u 7 otvorite više tabova a ikonica u taskbaru mora prikazivati sve njih, a meni prikazuje samo jedan tab. u MF i IE9 s tim nemam problema, kako se to namješta u chrome, googlao sam ali nisam ništa našao. imam još pitanja: ima li kakav dobar adblock za chrome, može li se staviti bookmarks side bar i postoji li opcija povećanja speed dial tabova? hvala unaprijed.

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 13:27 (karakteran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Chrome taskbar preview
karakteran kaže...

a meni prikazuje samo jedan tab. u MF i IE9 s tim nemam problema,  

imam još pitanja: ima li kakav dobar adblock za chrome,

i kod mene prikazuje samo jedan tab, ne znam da li je moguce kod chroma da vise pokazuje.

Adblock plus? ja ga koristim.

16 godina
protjeran
malo sam googlao i jedini način gdje je možda caka da se riješi taj taskbar preview je u autofill opciji. nisam sad kući, ali kad dođem isprobat ću tamo sve opcije koje postoje nadam se da će upalit jer vidim da drugima radi.
hvala za adblock i njega ću instalirat pa vidjet kako radi.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
protjeran
mario1990 kaže...
karakteran kaže...

a meni prikazuje samo jedan tab. u MF i IE9 s tim nemam problema,  

imam još pitanja: ima li kakav dobar adblock za chrome,

i kod mene prikazuje samo jedan tab, ne znam da li je moguce kod chroma da vise pokazuje.

evo riješih danas, a da sam znao da treba restartat browser riješio bih taskbar aero preview puno prije {#}

ima li još koji chromaš sa sličnim problemom?

chrome taskbar aero preview chrome taskbar aero preview
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice