Chrome nestao sa diska zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 4.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Chrome nestao sa diska

Mislim da je trolanje jedini odgovor kad se neka osoba javi i kaže kako support team pozna slabije svoj vlastiti proizvod nego on.

{#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Chrome nestao sa diska
Ergo kaže...

Mislim da je trolanje jedini odgovor kad se neka osoba javi i kaže kako support team pozna slabije svoj vlastiti proizvod nego on.

{#}

daj ne trolaj ja govorim iz iskustva, a siguran sam da nisam jedini kome je instalacija bez pitanja otišla u program files. da imaš znanje shvatio bi da se praksa i teorija nerijetko razlikuju.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:39 (karakteran).
14 godina
protjeran
karakteran kaže...
Ergo kaže...

{#}

daj ne trolaj ja govorim iz iskustva, a siguran sam da nisam jedini kome je instalacija bez pitanja otišla u program files. da imaš znanje shvatio bi da se praksa i teorija nerijetko razlikuju.

Ma kakva praksa i teorija čovječe. Malo prije tvrdiš da se Chrome instalira u Program Files, sad se siguran da nisi jedini, na kraju će ispasti da ti izmišljeni prijatelji šalju izmišljene ss-ove. 

16 godina
protjeran
Ergo kaže...

Koji si ti lik karakteran to je stvarno smiješno.

Imaju problema s Chromeom i ja ih pitam gdje im je instaliran ahahahahha

I još su ti priložili ss ma divno :D

Baš si me nasmijao (između trenutaka plača).

mislim da treba otpustiti Google Chrome team i zaposliti karakteran team.

kada sam to pitao, bilo je s razlogom. bez foldera u kojem je chrome instaliran nisam dotičnom korisniku mogao reći kako da očisti instalacijski folder od prijašnjih verzija koje tamo stoje ako ih se ručno ne ukloni i za čas godinu dana npr se nakupi nekoliko GB starih verzija koje zauzimaju nepotrebno prostor na hard disku.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

{#}

tolko dugo sam te čekao a ti opet spamaš. šta si htio reći s ovom žvrljotinom od prijevoda? da korisnici 7 trebaju/ne trebaju lozinku da bi instalirali chrome?

ajde dosta više s tim, molim lock, zaboli me za chrome team znam da meni prilikom 3 instalacije nije tražio ništa, a bacao mi je instalaciju bez pitanja u program files. mora da imam nepripitomljen OS.

Prijevod je dobar, to je tvoje neznanje što ne razumiješ engleski ni informatičke termine. Uključio sam se u raspravu jer me je zasmetalo što si svojim neznanjem napao čovjeka koji je bio u pravu. Ja sam ga samo potkrijepio činjenicama i dokazima sa službenog Googleovog bloga a ti si postao ciničan. Jedni trol i spamer na ovoj temi si ti. Prebroji postove pa ćeš i sam vidjeti da je skoro svaki drugi post tvoj a ništa pametno nisi napisao a i broj thumb down-a koje koje tako velikodušno dijeliš nešto govori o tebi. Nemaš nepripitomljen OS nego lokacija instaliranja Chrome-a najvjerojatnije ovisi o tome dali si prijavljen kao administrator a možda i o tome imaš li isključen UAC.

EOD

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 18:04 (DragonShit).
16 godina
protjeran

znači ako nisam prijavljen kao admin i ako imam isključen UAC chrome se instalira automatski u program files?

ono prije neću komentirat, ogorčen si.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 18:13 (karakteran).
18 godina
moderator
Chrome nestao sa diska

trolanje, svađanje, flejm...

lock

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice