Chrome nestao sa diska zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 4.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Chrome nestao sa diska

pozdrav

imam sljedeci problem kad sam danas ugasio komp, i sad ga ponovo upalio program google chrome je jednostavno nestao. imam win7 ultimate i shortcut u taskbaru nema, odem u program files nema ga?! ono wtf?! a komp sam normalno ugasio i sad upalio a chromea mi nema. a tamo su mi svi bookmarksi i sve.

ako tko zna kakav savjet.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Chrome nestao sa diska
mladen_87 kaže...

pozdrav

imam sljedeci problem kad sam danas ugasio komp, i sad ga ponovo upalio program google chrome je jednostavno nestao. imam win7 ultimate i shortcut u taskbaru nema, odem u program files nema ga?! ono wtf?! a komp sam normalno ugasio i sad upalio a chromea mi nema. a tamo su mi svi bookmarksi i sve.

ako tko zna kakav savjet.

hvala

klikni na start gumb.. pa u search upiši Chrome... ima što? ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
14 godina
protjeran
Chrome nestao sa diska

Google Chrome ije instaliran u Program Files nego u C-USERS-TVOJEIME-APPDATA-LOCAL

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:18 (Ergo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera se naljutila na njega pa ga izbrisala :)
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
protjeran
Ergo kaže...

Google Chrome ije instaliran u Program Files nego u C-USERS-TVOJEIME-APPDATA-ROAMING

jesam ja onda iznimka?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
14 godina
protjeran
karakteran kaže...
Ergo kaže...

Google Chrome ije instaliran u Program Files nego u C-USERS-TVOJEIME-APPDATA-ROAMING

jesam ja onda iznimka?

Mislim da da :)

16 godina
protjeran

uf, zlo i naopako.

idem obavijest ekipu da ni njima ne valja.

jel to samo chrome ide u tvoj user name folder ili je to slučaj i sa još nekim browserima ili drugim programima? meni ide sve, ali baš sve u program files što instaliram.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:27 (karakteran).
14 godina
protjeran
karakteran kaže...

uf, zlo i naopako.

idem obavijest ekipu da ni njima ne valja.

jel to samo chrome ide u tvoj user name folder ili je to slučaj i sa još nekim browserima ili drugim programima? meni ide sve, ali baš sve u program files što instaliram.

http://techie-buzz.com/tips-and-tricks/where-does-google-chrome-install-itself.html

http://hubpages.com/hub/Where-Does-Google-Chrome-Install-Itself-Default-Location-to-Install-Google-Chrome

Ne stoji ti sarkazam :)

16 godina
protjeran

pa ni tebi da pametuješ tu s nekim linkovima.

u čemu je tvoja instalacija bolje pozicionirana od moje? ajde navedi mi bar jedan razlog.

kod mene je sve u program files i to volim imam sve pregledno i sve instalirane programe na okupu. gdje je prednost tvog pametovanja?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:38 (karakteran).
14 godina
protjeran
Chrome nestao sa diska

Lol a po čemu si ti zaključio da ja želim pametovati ili išta slično??? Samo sam rekao čovjeku da se Chrome ne instalira po defaultu u Program files nego u appdata. I di sam ja tu pogriješio? Stvarno si temperamentan -.-

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja ne mogu shvatiti smisao tvog postanja kad ne poznam nikog tko ima instaliran chrome osim u program files.

to je izbornik ponudio meni i drugima vjerojatno zato što sam i sve programe prije njega instalirao u program files pa je po nekom automatizmu to bila i opcija za chrome.

i sve ostale browsere koje sam testirao našao sam instalirane u program files. jel to po bilo čemu manjkavo u odnosu na tvoju opciju? 

čovjeku je nestala ikona s taskbara tako da mu je čisto svejedno gdje mu se chrome instalirao, pretpostavljam da je otišao u program files jer mu je tamo i instaliran, ne vjerujem da mu se sam pomaknuo na tvoju lokaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:47 (karakteran).
14 godina
protjeran
karakteran kaže...

ja ne mogu shvatiti smisao tvog postanja kad ne poznam nikog tko ima instaliran chrome osim u program files.

to je izbornik ponudio meni i drugima vjerojatno zato što sam i sve programe prije njega instalirao u program files pa je po nekom automatizmu to bila i opcija za chrome.

Ma sve 5 skužit ćeš jednog dana samo pročitaj svako jutro po 3 put i popij čaj poslije toga -.-

16 godina
neaktivan
Chrome nestao sa diska

U search toolsu upisi chrome.exe pa pretrazi cijeli hard.

Ako ga bas nebude, onda se opera stvarno naljutila ;)

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
passat kaže...

gdje piše da ima i operu instaliranu?

16 godina
neaktivan
mladen_87 kaže...

pozdrav

ako tko zna kakav savjet. Btw:ako nesto znaci, imam instaliranu i operu

hvala

karakteran kaže...
passat kaže...

gdje piše da ima i operu instaliranu?

Procitaj opet :P

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
16 godina
protjeran
ajde molim te daj mi ss i uperi strelicu gdje je čovjek napisao da ima operu.
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

pa ni tebi da pametuješ tu s nekim linkovima.

u čemu je tvoja instalacija bolje pozicionirana od moje? ajde navedi mi bar jedan razlog.

kod mene je sve u program files i to volim imam sve pregledno i sve instalirane programe na okupu. gdje je prednost tvog pametovanja?

To trebaš pitati Googleov razvojni tim koji donosi te odluke a ne njega. Evo ti odgovor sa službenog Googleovog bloga:

Some people were confused by our choice to install in the user profile directory instead of Program Files. There are several reasons we chose the user profile directory:

• Anyone can install Google Chrome, not just administrators.
  • On Windows Vista there are no 'security prompts' during install. If you are running as a non-elevated Administrator, you can still install Google Chrome without having to enter an administrator's password. However we still need to ask for a password to make Google Chrome the default browser due to how Windows Vista requires browser applications to be registered with it.
  • You can choose to install or uninstall Google Chrome without affecting other people who use the same computer.
Is it weird that this gave me an orgasm?
14 godina
protjeran
karakteran kaže...

čovjeku je nestala ikona s taskbara tako da mu je čisto svejedno gdje mu se chrome instalirao, pretpostavljam da je otišao u program files jer mu je tamo i instaliran, ne vjerujem da mu se sam pomaknuo na tvoju lokaciju.

Otišao je u Program Files zato što je uzeo zdravo za gotovo da je Chrome tao instaliran (za što ga ne krivim jer se obično sve instalira tamo).

16 godina
protjeran
ne znam o čemu pričaš. meni se nikad nije pojavila dvojba prigodom instalacije, niti poznam ikoga tko ima chrome, a da mu je instaliran negdje drugdje osim u program files.
14 godina
protjeran
Chrome nestao sa diska

Omg sad ispada da je cijeli internet pun ljudi u krivu, kao i Google-ov razvojni tim, a ti i tvoji prijatelji i poznanici ste u pravu. {#}

Imaš čudan karakter(an)...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ergo kaže...
karakteran kaže...

Otišao je u Program Files zato što je uzeo zdravo za gotovo da je Chrome tao instaliran (za što ga ne krivim jer se obično sve instalira tamo).

možeš objasnit ovo zdravo za gotovo? jel to neki grijeh ako se chrome bez pitanja tj. dvojbe (kao meni npr.) instalira u program files?

jesam izgubio na performansama? na bilo čemu? i zašto bi ga krivio što mu je otišlo u program files? kako pišeš čini mi se da je to grijeh? ili griješim?

16 godina
protjeran
Ergo kaže...

Omg sad ispada da je cijeli internet pun ljudi u krivu, kao i Google-ov razvojni tim, a ti i tvoji prijatelji i poznanici ste u pravu. {#}

Imaš čudan karakter(an)...

daj si slobodu i pretpostavi da i google razvojni tim nekad može generalizirati. i učiniti pogrešku. pa i oni su ljudi. eto ja ću im vrlo rado objasniti zašto ja prilikom dvije ili tri instalacije chromea nikad nisam dobio da biram dal ću ga instalirat u user name ili u program files. meni se svaki puta pojavila samo opcija install in program files.

14 godina
protjeran
karakteran kaže...
Ergo kaže...
karakteran kaže...

možeš objasnit ovo zdravo za gotovo? jel to neki grijeh ako se chrome bez pitanja tj. dvojbe (kao meni npr.) instalira u program files?

jesam izgubio na performansama? na bilo čemu? i zašto bi ga krivio što mu je otišlo u program files? kako pišeš čini mi se da je to grijeh? ili griješim?

Je, grijeh je.

17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
ne znam o čemu pričaš. meni se nikad nije pojavila dvojba prigodom instalacije, niti poznam ikoga tko ima chrome, a da mu je instaliran negdje drugdje osim u program files.

Do sada si provjeravao poznanicima gdje im je instaliran Chrome? Imaš neobičan fetiš.

Zašto si mi dao thumb down ako to nisam ja napisao nego Google na svom službenom blogu?

Došao sam do zaključka da ne znaš engleski ili si pametniji nego ljudi iz Googlea koji razvijaju Chrome.

16 godina
Chrome nestao sa diska

Nema velike štete ako je Google-ova špijunska zbrljotina nestala s diska..{#}.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DragonShit kaže...
karakteran kaže...

Do sada si provjeravao poznanicima gdje im je instaliran Chrome? Imaš neobičan fetiš.

Zašto si mi dao thumb down ako to nisam ja napisao nego Google na svom službenom blogu?

Došao sam do zaključka da ne znaš engleski ili si pametniji nego ljudi iz Googlea koji razvijaju Chrome.

nećeš vjerovat, ali tu i tamo mi se netko obrati s problemom oko chrome, a ja ga pitam gdje mu je instalirano, akad ono vidi vidi u - program files odgovori dotična osoba i priloži ss!

TD si dobio zbog nepotrebnog kobasičarskog posta koji nije sveto pismo pa makar ga složili iz chrome teama. ovaj put su pogriješili, siguran sam da se većini korisnika 7 instalira u program files to mi daje naslutiti blog na tu temu, milioni korisnika, a tek nekolicina sa postovima oko dvojbe. pretpostavljam da je ostalima otišlo pravo tamo gdje i meni.

a što se tiče engleskog, ne znam baš...ja bi na tvom mjestu bio malo oprezniji.

16 godina
protjeran
Ergo kaže...

Je, grijeh je.

kad već tvrdiš da je grijeh onda obrazloži zašto. ili samo trollaš?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 16:47 (karakteran).
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

TD si dobio zbog nepotrebnog kobasičarskog posta koji nije sveto pismo pa makar ga složili iz chrome teama. ovaj put su pogriješili, siguran sam da se većini korisnika 7 instalira u program files to mi daje naslutiti blog na tu temu, milioni korisnika, a tek nekolicina sa postovima oko dvojbe. pretpostavljam da je ostalima otišlo pravo tamo gdje i meni.

a što se tiče engleskog, ne znam baš...ja bi na tvom mjestu bio malo oprezniji.

Priopćenje iz Googlea u vezi njihovog vlastitog proizvoda je apsolutno relevantnije u ovoj raspravi od tvog egoističkog stava. Bit ću dobar i prevest ću ti:

Neki ljudi su zbunjeni našim izborom instalacije u korisnički profil umjesto u Program Files. Postoji nekoliko razloga zbog kojeg smo odabrali direktorij korisnički profil:

• Svatko može instalirati Google Chrome a ne samo administratori.
  • Na sustavu Windows Vista nema "sigurnosnih upita" tokom instalacije. Ako radite kao non-elevated Administrator, još uvijek možete instalirati Google Chrome bez da unesete administratorsku lozinku. Međutim još uvijek moramo pitati za lozinku da Google Chrome bude zadani preglednik s obzirom da Windows Vista zahtijeva da preglednik bude registriran s njom.
  • Možete instalirati ili deinstalirati Google Chrome bez utjecaja na druge korisnike istog računala.

16 godina
protjeran

{#}

tolko dugo sam te čekao a ti opet spamaš. šta si htio reći s ovom žvrljotinom od prijevoda? da korisnici 7 trebaju/ne trebaju lozinku da bi instalirali chrome?

ajde dosta više s tim, molim lock, zaboli me za chrome team znam da meni prilikom 3 instalacije nije tražio ništa, a bacao mi je instalaciju bez pitanja u program files. mora da imam nepripitomljen OS.

16 godina
protjeran

@ergo

osim trolanja tj. nesuvislog ponavljanja kako je grijeh instalirati chrome u program files (nisi izrečeno ničim obrazložio), sad si spao na to da i spamaš od muke.

molim lock, ovo nikuda ne vodi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:38 (karakteran).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice