Chrome bookmarksi problem

poruka: 6
|
čitano: 957
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ko da su crkli. Stišćem po njima i ništaa, neeć se učitati :S.. Anyone help please? OS je windows xp sp3

Minecraft u srcu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li obrisao Cache,Povijest i Kolačiće?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Chrome bookmarksi problem
Marko :D kaže...

Nisam budem probo :D.. Btw. koliko ja znam chrome nema kolačiće, bar ja nemam.. a za ovo prvo i drugo neznam, budem probo :D

16 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Nisam budem probo :D.. Btw. koliko ja znam chrome nema kolačiće, bar ja nemam.. a za ovo prvo i drugo neznam, budem probo :D

kako to misliš nema?

chrome saved cookies za automatski log in chrome saved cookies za automatski log in
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
karakteran kaže...
luxxxfromhell kaže...

kako to misliš nema?

Ja koristim inkogito prozore koji koliko ja znam ne skupljaju cookije :DD. Ali svejedno ću prošvrljati čim budem imo vremena(tj. posije minecraft:the movie 3 :DDD)

16 godina
protjeran
ja ne rabim tu opciju i atko mi je lakše jer mi se sve stranice s passwordima automatski učitavaju kad kliknem na njih.

jel ti na 7 isti problem?
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice