BSOD problem zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 2.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
BSOD problem

Dobivam BSOD oko 15 min nakon paljenja laptopa, ali ne uvijek.

Koji je razlog?

Laptop je Acer Aspire 7750ZG.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 10:43 (compgeek).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BSOD problem

Moze biti masu toga, ali najvjerovatnije je problem u nekim driverima.

Kada se to pocelo dogadati (jesi li instalirao neki program prije toga koji je mogao poremetiti neke drivere)?

Jel se to uvijek dogada 15min nakon sto upalis komp ili samo ako imas neke programe otvorene?

Trebas malo vise informacija dati da ti ekipa moze pomoci.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bad pool caller

Da ne otvaram novu temu
Bad pool caller. Windows 7. Prije 2 dana stavio sam još 2 gb rama kingmax i iskljucio upnp na ruteru i increaseuserva 2500 zbog bf 3 (imao sam 2x1gb i sad sam dodao još 2gb maticna je asus p5n-e sli podrzava 8gb). Nakon toga tj jucer sam igrao battlefield 3 normalno 5 sati. danas upalim racunalo i idem pokrenuti igricu i pojavi se bsod i pise bad pool caller. Restarta se pc i ponovo idem pokrenut igricu i nece je pokrenut pc radi normalno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bad pool caller
Lewa kaže...

Da ne otvaram novu temu
Bad pool caller. Windows 7. Prije 2 dana stavio sam još 2 gb rama kingmax i iskljucio upnp na ruteru i increaseuserva 2500 zbog bf 3 (imao sam 2x1gb i sad sam dodao još 2gb maticna je asus p5n-e sli podrzava 8gb). Nakon toga tj jucer sam igrao battlefield 3 normalno 5 sati. danas upalim racunalo i idem pokrenuti igricu i pojavi se bsod i pise bad pool caller. Restarta se pc i ponovo idem pokrenut igricu i nece je pokrenut pc radi normalno.

Kako mislis nece je pokrenuti.

Sta se desi.

Daj malo vise detalja.

A ako se BSOD nastavi javi nam.

Malo sam proguglo pa pogledaj ove linkove

http://www.techsupportforum.com/forums/f299/solved-bad-pool-caller-error-361694.html

http://www.articlesbase.com/operating-systems-articles/fix-bad-pool-caller-cause-and-solution-on-how-to-fix-bad-pool-caller-error-1822278.html

I da probaj pokrenuti BF3 kao administator.

Loading...
14 godina
neaktivan
BSOD problem

Testirao sam rame memtest86+ i pise da su u redu. Igrica se nezeli pokrenuti znaci launching game i to nestane i nema je dole u onoj start traci, i nastavi na battlelog pisati kao Joining server... al fora je u tome sto se pojavi launcing game i cim to nestane tako ostane ko da se igrica ne ukljuci a ovo dalje nastavi se spajat. Sad sam pokrenuo task menager i odem na processe i kad stisnem spajanje i kad se pojavi ono launcing game pojavi se cca 3 procesa (nisam siguran jel tolko manje il vise) i jednostavno se ugase a na battlelogu pise joinning server. Spaja se na server a igrica nije ukljucena? Pise da na tim linkovima da bi moglo bit zbog nove memorije neznam da probam izvadit rame van? i ono sto sam podesio 2500 to mora bit inace svakih 10 min izbaci iz igrice :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BSOD problem
Lewa kaže...

Testirao sam rame memtest86+ i pise da su u redu. Igrica se nezeli pokrenuti znaci launching game i to nestane i nema je dole u onoj start traci, i nastavi na battlelog pisati kao Joining server... al fora je u tome sto se pojavi launcing game i cim to nestane tako ostane ko da se igrica ne ukljuci a ovo dalje nastavi se spajat. Sad sam pokrenuo task menager i odem na processe i kad stisnem spajanje i kad se pojavi ono launcing game pojavi se cca 3 procesa (nisam siguran jel tolko manje il vise) i jednostavno se ugase a na battlelogu pise joinning server. Spaja se na server a igrica nije ukljucena? Pise da na tim linkovima da bi moglo bit zbog nove memorije neznam da probam izvadit rame van? i ono sto sam podesio 2500 to mora bit inace svakih 10 min izbaci iz igrice :S

A ništa predlažem da reinstaliraš battlefield.

Loading...
14 godina
neaktivan

Repair install sam vec napravio ali isto se dogadja sta mislis skroz reinstall uninstal pa onda ponovo da ga skine ? Mislis da bi to moglo rijesiti problem?

16 godina
neaktivan
Lewa kaže...

Repair install sam vec napravio ali isto se dogadja sta mislis skroz reinstall uninstal pa onda ponovo da ga skine ? Mislis da bi to moglo rijesiti problem?

Mislim da bi to moglo.

Možda se neki DLL ili EXE oštetio.

Zna se desiti da ako je oštećen program da ne izbaci grešku nego da ili zaštoša i da se nevidi ili da se ugasi.

Loading...
14 godina
neaktivan

Sve sam izbriso restartao komp i sad ponovno download i origina i bf3.. pa cemo vidjeti mora radit :)

14 godina
neaktivan

Reinstall napravio iskljucio i uac i firewall i nista opet isto launching game se pojavi ugasi i to je to nista se ne dogadja. pokrene se i u task menageru bf3 i nakon par sec nestane. sta bi mogo dalje napravit prije 2 dana je normalno radilo

16 godina
neaktivan
BSOD problem

Vidi da ti sistem restore nije ostao ukljucen.

Pa vrati 2 il 3 dana unazad.

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vec sam gledao nemam ni jednu tocku prije 15.og :S

tocno to mi se dogadja

16 godina
neaktivan
BSOD problem

PRobaj:

Izvaditi te nove RAMove.

Probaj bez njih.

Onda ih vrati i opet probaj.

Skini si YourUninstaler i izbrisi Origin i Battlefield 3 preko njega.

On ti cijeli sistem procisti od svega sto je vezano za njih.

Napravi backup za svaki slucaj da nemoras prebacivati BF3 ceo dan i ostale igrice koje mozda imas.

Probaj preko onog Razor1911 da mozes igrati BF3 bez origina.

Napravi backup BF3 pa kad izbrises origin i bf3 samo instaliraj Origin i vrati BF3 nazad.

I kao zadnja opcija nova instalacija windowsa.

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BSOD problem

ajde uradi clear cmos

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...

PRobaj:

Izvaditi te nove RAMove.

Probaj bez njih.

Onda ih vrati i opet probaj.

Skini si YourUninstaler i izbrisi Origin i Battlefield 3 preko njega.

On ti cijeli sistem procisti od svega sto je vezano za njih.

Napravi backup za svaki slucaj da nemoras prebacivati BF3 ceo dan i ostale igrice koje mozda imas.

Probaj preko onog Razor1911 da mozes igrati BF3 bez origina.

Napravi backup BF3 pa kad izbrises origin i bf3 samo instaliraj Origin i vrati BF3 nazad.

I kao zadnja opcija nova instalacija windowsa.

Jesam probao sam cak i disejblat ono uniserva 2500. i nije htjelo bez njih. probat cu to napravit sta si sada napisao. backup bf3 mislis samo kopirati game folder? cmos resetirati vadim baterijicu ili u bios-u?

14 godina
neaktivan
dery kaže...

ajde uradi clear cmos

Napravio sad me zeza nesto IE mi nesto govori da certifikat nesto. mozzila isto tako ali na njoj stisnem ono preuzmi rizik pa me pusti na stranicu kak sad to maknut? btw dobio sam floopy disk a tog ni nemam :S

16 godina
neaktivan
Lewa kaže...
dery kaže...

ajde uradi clear cmos

Napravio sad me zeza nesto IE mi nesto govori da certifikat nesto. mozzila isto tako ali na njoj stisnem ono preuzmi rizik pa me pusti na stranicu kak sad to maknut? btw dobio sam floopy disk a tog ni nemam :S

Prvo podesi datum i vrijeme.

I odma ce nestati problem sa IE i firefoxom.

A u BIOSu iskljuci floppy.

Nego jel jos nece BF3?

Loading...
14 godina
neaktivan
BSOD problem

Nece nisam jos probao ovo napraviti sto si ti rekao to cu isto probati sutra preumoran sam vise 2 dana surfam po netu gledam na youtubu na bf3 na ovom forumu gledo one linkove sve trazio probavo neznam vise sta da naravim. sutra cu napravit tako izbrisat s tim programom pa novo stavit opet. Noc ekipa :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sad sam s time uninstalerom obrisao i sad stavljam ponovo. jel ima kakva opcija da se instaliraju win 7 na usb 8gb? pa onda na prjenosni hard instaliram bf3? (glupo mi ove windowse brisat pa stavljat nove iz razloga da nebi opet radilo 2 dana pa necu svaka 2 dana mjenjat windowse)

16 godina
neaktivan
BSOD problem

Sad neznam bas.

Nego jesi podesio datum i vreme i jel se popravilo ono sa firefoxom?

Nego koliko ti HDDova imas?

I na kojem je BF3?

Probaj mjenjati lokaciju.

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice