Bluetooth problem Windows 7

poruka: 5
|
čitano: 10.785
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok ekipa, imam lapača HP Probook 4710s starog nešto više od dvije godine i u zadnjih 2-3 mjeseca ima problema s bluetoothom. Naime bluetooth mi ne radi kako spada. U čemu je problem?

Ne znam da li je problem soft ili hard prirode. Pokušam pokrenuti BT da vidim koje uređaje vidi, ali on u besvijest vrti i traži bez rezultata (slika 1). U Device magageru ga uredno vidi i sve prema Windowsima radi kako spada. S moba ga vidim samo ponekad, ali ni tad ne uspijevam ništa napraviti jer ga lapač ne vidi, tj. ne nalazi nikakve uređaje.

Pokušao sam instalirati nove drivere, općenito drivere ispočetka, ali nula bodova.

Nadam se da sam dovoljno dobro objasnio - ako je potreban neki drugo podatak, javite.

Tnx, pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bluetooth problem Windows 7

Obzirom da mi nitko nije odgovorio na ovaj problem, a nakon dugo traženja, došao sam do odgovora, pa da eventualno pomognem nekom majstoru koji će tražiti rješenje za isti problem ili za problem da mu ne radi Safely Remove Hardware opcija na windows 7, ovo je rješenje koje rješava oba problema:

Win7: Safely Remove Hardware and Eject Media does not work

Problems:

The 2nd day after upgrading to Windows 7, I noticed the Safely Remove Hardware and Eject Media has stopped working. I click on its tray icon but nothing happened (a device list suppose to pop-up). If you have Task Manager open, you should see DeviceDisplayObjectProvider.exe is launched after clicking on the tray icon. And if you kill that process, an empty device list will pop-up.

Besides that, Control Panel -> Hardware and Sound -> Devices and Printers will not load as well.

Solution:

Ensure Bluetooth Support Service is running (even you do not use Bluetooth!)

By default, the Bluetooth Support Service should be running. But I manually disabled it for optimization which caused the problems...

1. Start -> Run

2. Type in services.msc, and press ENTER

3. Scroll to Bluetooth Support Service, right-click -> Start

4. At this point, the safely remove hardware should be working again.

5. Restart your pc and Devices and Printers should load correctly as well.

If you constantly run into this problem, go to the properties of the Bluetooth Support Service and change its startup type to Automatically (Delayed Start).

Pozdrav svima!

17 godina

tek sad sam vidio tvoj post, ja imam istih problema, lap je HP6830s, pokazuje da radi BT ali se nemrem spojit, u DManageru mi javlja zuti trokut, jedno vrijeme sam isprobavao sa driverima se igrat al nije pomoglo, cak sam probao instalirat BT software ali nisam nasao neki koji bi na x64 radio, nakon nekog vremena sam odustao, budem probao ovo tvoje da vidim hoce li kod mene proraditi, inace win 7 x64 je kod mene instalirano...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tako je identično bilo i kod mene, s žutim trokutom i uskličnikom unutar njega. I ja sam deinstalirao, instalirao i svašta nešto dok nisam primjetio da mi Safely Remove više ne radi. I onda sam malo proguglao i naišao na ovo rješenje, samo sam ga nadopunio tako da sam obje Bluetooth stavke zaustavio, ponovo pokrenuo i nakon toga restartao komp.

Imam win 7 x64.

16 godina
DFurka kaže...

..By default, the Bluetooth Support Service should be running. But I manually disabled it for optimization which caused the problems...

..

- kao što autro rješenja kaže, ... isključio je BT-service, dakle, taj problem nije problem, nego stvar korisnika ili nekog utilsa koji to napravi automatskom ''optimizacijom''. Zato treba takve utilse znati koristiti (znati što rade) ili ih ne krostiti, jer normalan OS radi normalno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice