zna li tko razlog zbog čega mi ne želi učitati BitTorrent? BitTorrent has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. To mi napiše kad pokušam instalirati.. :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To mi napiše kad pokušam instalirati.. :(
Prije je radio? Koji OS?
Windows XP Sa Google Chrome Radilo je normalno do jednom. Prvo sam pokušao ih uninstal i ništa pa sam pokušao obrisati BitTorrent u Add Remove ali mi nije dozvolilo,pokazivalo je isti error. Onda sam ih obrisao u "program files" i sad mi ih ne dozvoli ponovno ih instalirati.
Ima li tko da mu je jasno kaj me muči?
Skini si ovaj program, punu verziju i napravi uninstall s njim da izbriše i registry i tempove.
Javi ak je pomoglo.. ;)
Skinuo sam taj program ali ne kužim se baš u PC tak da ne znam na kaj misliš pod tim da obriše i registry i tempove..
Hvala ti na trudu.
Skinuo sam taj program ali ne kužim se baš u PC tak da ne znam na kaj misliš pod tim da obriše i registry i tempove..
Hvala ti na trudu.
Kad ga pokreneš desni klik na Bittorent pa uninstall: i označi Advanced prilikom brisanja.
- ako to ne pomogne pokušaj očistiti registry sa CCleanerom
Mario nemam BitTorrent instaliran,obrisao sam ga iz "program files",a kad ga pokušam na novo instalirati pokaže mi uvijek isti prozor sa greškom. Dečki hvala na trudu,instalirao sam utorrent i dela.. Nadam se da nisam fulao..
A gle treba samo malo pogledati, ima sve na stranici, evo link: