Bittorrent

poruka: 9
|
čitano: 2.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bittorrent

zna li tko razlog zbog čega mi ne želi učitati BitTorrent?       BitTorrent has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.    To mi napiše kad pokušam instalirati.. :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 0:04 (mrvica sa sljemena).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bittorrent
mrvica sa sljemena kaže...

To mi napiše kad pokušam instalirati.. :(

Prije je radio? Koji OS?

13 godina
neaktivan

Windows XP   Sa Google Chrome   Radilo je normalno do jednom. Prvo sam pokušao ih uninstal i ništa pa sam pokušao obrisati BitTorrent u Add Remove ali mi nije dozvolilo,pokazivalo je isti error. Onda sam ih obrisao u "program files" i sad mi ih ne dozvoli ponovno ih instalirati.

13 godina
neaktivan
Bittorrent

Ima li tko da mu je jasno kaj me muči?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bittorrent

Skini si ovaj program, punu verziju i napravi uninstall s njim da izbriše i registry i tempove.

Javi ak je pomoglo.. ;)

http://www.revouninstaller.com/

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinuo sam taj program ali ne kužim se baš u PC tak da ne znam na kaj misliš pod tim da obriše i registry i tempove..  {#}  Hvala ti na trudu.

15 godina
neaktivan
mrvica sa sljemena kaže...

Skinuo sam taj program ali ne kužim se baš u PC tak da ne znam na kaj misliš pod tim da obriše i registry i tempove..  {#}  Hvala ti na trudu.

Kad ga pokreneš desni klik na Bittorent pa uninstall: i označi Advanced prilikom brisanja.

- ako to ne pomogne pokušaj očistiti registry sa CCleanerom

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:24 (mario1990).
13 godina
neaktivan

Mario nemam BitTorrent instaliran,obrisao sam ga iz "program files",a kad ga pokušam na novo instalirati pokaže mi uvijek isti prozor sa greškom. Dečki hvala na trudu,instalirao sam utorrent i dela..  Nadam se da nisam fulao..  

13 godina
neaktivan

A gle treba samo malo pogledati, ima sve na stranici, evo link:

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_video.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice