Avira update problem

poruka: 8
|
čitano: 4.961
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Avira update problem

Evo skužio sam da mi se već par dana avira neče sama updateti, nego ja moram sam pokrenuti update. I onda kad ga ja sam pokrenem update moram čekati oko 8 minuta da se tek počne skidati.

Ima li ko kakav savjet, što da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Avira update problem

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Avira update problem

S tim puno ljudi imna problema.Skini ovo,pa u aviri gore,update,pa onda,manual update i pronađi to što si skinuo i ok.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Avira update problem

evo sam je i ja upravo instalirao sa bug-ova diska i neradi update.

15 godina
neaktivan
Avira update problem

E ljudi imam i ja problem sa updatom?! neče ga i neče kaj god napravio ili nakon 20 og puta uspije, kaj mislite jel ih je trknulo kaj, o nekakvim virusima iz Zlovenije se sad priča?! Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira update problem

Avira ima jako cesto probleme s updetima skinite manualne update

Nije tu rijec o nikakavim virusima , a nije ni problem u vasim kompovima

EDIT: ovaj virus iz slovenije nije za nas napravljen nego za one s puno para :) al doc ce i do nas

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 11:12 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Avira update problem
Smileyyy kaže...

E ljudi imam i ja problem sa updatom?! neče ga i neče kaj god napravio ili nakon 20 og puta uspije, kaj mislite jel ih je trknulo kaj, o nekakvim virusima iz Zlovenije se sad priča?! Iznenađen

Probaj reinstalirat aviru,i sigurno nije s ovim virusom iz slovenije jer je to obican trojanac koji trazi podatke o karticama,ali je jako moguce da i onesposobljava da se AV update-a i da ga ne detekta pa ti napravi scan sa Malwarebytom i Super Anti Spyware-om za svaki slucaj.

15 godina
neaktivan
Avira update problem

fala ljudi na odgovorima! ludi Zlovenci neka onda rade ja nemam puno para i imam 3,64 kn na kartici pa nek si zemu ak očeju za slanac Belji se, uživajte!!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice