Evo skužio sam da mi se već par dana avira neče sama updateti, nego ja moram sam pokrenuti update. I onda kad ga ja sam pokrenem update moram čekati oko 8 minuta da se tek počne skidati.
Ima li ko kakav savjet, što da napravim?
Evo skužio sam da mi se već par dana avira neče sama updateti, nego ja moram sam pokrenuti update. I onda kad ga ja sam pokrenem update moram čekati oko 8 minuta da se tek počne skidati.
Ima li ko kakav savjet, što da napravim?
evo sam je i ja upravo instalirao sa bug-ova diska i neradi update.
E ljudi imam i ja problem sa updatom?! neče ga i neče kaj god napravio ili nakon 20 og puta uspije, kaj mislite jel ih je trknulo kaj, o nekakvim virusima iz Zlovenije se sad priča?! 
Avira ima jako cesto probleme s updetima skinite manualne update
Nije tu rijec o nikakavim virusima , a nije ni problem u vasim kompovima
EDIT: ovaj virus iz slovenije nije za nas napravljen nego za one s puno para :) al doc ce i do nas
E ljudi imam i ja problem sa updatom?! neče ga i neče kaj god napravio ili nakon 20 og puta uspije, kaj mislite jel ih je trknulo kaj, o nekakvim virusima iz Zlovenije se sad priča?! 
Probaj reinstalirat aviru,i sigurno nije s ovim virusom iz slovenije jer je to obican trojanac koji trazi podatke o karticama,ali je jako moguce da i onesposobljava da se AV update-a i da ga ne detekta pa ti napravi scan sa Malwarebytom i Super Anti Spyware-om za svaki slucaj.
fala ljudi na odgovorima! ludi Zlovenci neka onda rade ja nemam puno para i imam 3,64 kn na kartici pa nek si zemu ak očeju za slanac
, uživajte!!