Audio setup,ocajan sam,trebam pomoc!

poruka: 3
|
čitano: 658
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Audio setup,ocajan sam,trebam pomoc!

Uglavnom,situacija je takva,imam liniju,naravno,koristim 3.5mm ulaz na pc,i imam Logitech G35 slusalice,e sada,posto imam i 1 i 2,G35 ima usb a linija je na svom konektoru,kako ih natjerati da oboje rade istovremeno?Uspjeo sam dobiti da mi na liniji svira muzika a na slusalicama mi jednostavno one sistemske zvukove ispusta,ali nemogu dobiti da i svira,koristim Win 7 64bit

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Audio setup,ocajan sam,trebam pomoc!
Probaj sa nekim drugim playerom, probaj stavit film u neki drugi player, probaj iskopcat liniju i slusaj samo na slusalice
....jesi stavio dobre drivere od slusalica (skini ih sa stranice proizvodjaca)...
Probaj par stvari pa vidi, kompjuter nema HI IQ samo covjek ;-)
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
neaktivan
RE: Audio setup,ocajan sam,trebam pomoc!
eplati.com kaže...

Uglavnom,situacija je takva,imam liniju,naravno,koristim 3.5mm ulaz na pc,i imam Logitech G35 slusalice,e sada,posto imam i 1 i 2,G35 ima usb a linija je na svom konektoru,kako ih natjerati da oboje rade istovremeno?Uspjeo sam dobiti da mi na liniji svira muzika a na slusalicama mi jednostavno one sistemske zvukove ispusta,ali nemogu dobiti da i svira,koristim Win 7 64bit

Pogledaj ako ti je zvučna integrirana Realtek HD Audio da ti u njem nije uključene opcija Mute rear panel output. To se nalazi u Audio I/O , klikneš na ključ kod ANALOG i isključiš tu opciju.

Music is my life :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice