Uglavnom,situacija je takva,imam liniju,naravno,koristim 3.5mm ulaz na pc,i imam Logitech G35 slusalice,e sada,posto imam i 1 i 2,G35 ima usb a linija je na svom konektoru,kako ih natjerati da oboje rade istovremeno?Uspjeo sam dobiti da mi na liniji svira muzika a na slusalicama mi jednostavno one sistemske zvukove ispusta,ali nemogu dobiti da i svira,koristim Win 7 64bit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
....jesi stavio dobre drivere od slusalica (skini ih sa stranice proizvodjaca)...
Probaj par stvari pa vidi, kompjuter nema HI IQ samo covjek ;-)
Uglavnom,situacija je takva,imam liniju,naravno,koristim 3.5mm ulaz na pc,i imam Logitech G35 slusalice,e sada,posto imam i 1 i 2,G35 ima usb a linija je na svom konektoru,kako ih natjerati da oboje rade istovremeno?Uspjeo sam dobiti da mi na liniji svira muzika a na slusalicama mi jednostavno one sistemske zvukove ispusta,ali nemogu dobiti da i svira,koristim Win 7 64bit
Pogledaj ako ti je zvučna integrirana Realtek HD Audio da ti u njem nije uključene opcija Mute rear panel output. To se nalazi u Audio I/O , klikneš na ključ kod ANALOG i isključiš tu opciju.