WLAN u domu

poruka: 4
|
čitano: 1.548
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WLAN u domu

Pozz Ekipa, imam pitanje, ja sam u ucenickom domu, u svim sobama imamo prikljucak za internet (LAN), ali nemamo WIFI, a posto nas ima dosta koji imamo tablete i sl. htjeli bi WIFI

sada ja sam razmisljao dali bi funkcioniralo kada bi na LAN u sobi spojio router s WIFI-om i napravio postavke WIFI-a i spajao se prek njega na internet dali bi to funkcioniraloo ?? 

Hvala.

Ideas for life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WLAN u domu
ivan_1995 kaže...

Pozz Ekipa, imam pitanje, ja sam u ucenickom domu, u svim sobama imamo prikljucak za internet (LAN), ali nemamo WIFI, a posto nas ima dosta koji imamo tablete i sl. htjeli bi WIFI

sada ja sam razmisljao dali bi funkcioniralo kada bi na LAN u sobi spojio router s WIFI-om i napravio postavke WIFI-a i spajao se prek njega na internet dali bi to funkcioniraloo ?? 

Hvala.

Mislim da trebaš sa LAN kabelom spojit priključak sa routerom... Nisam siguran, meni je sličan setup, samo što je umjesto priključka u zidu meni optical-copper konverter. Dakle, uštekat kabel iz priključka u ruter na LAN port.

Mislim, dakle postojim
13 godina
protjeran
WLAN u domu

Da, funkcioniralo bi. Tako WLAN obično i radi. Wireless Access Point se ušteka u LAN i konfigurira da može primati konekcije wireless klijenata.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WLAN u domu

Ove internetske konekcije su mi uvijek bile misterij, trebaš doktorat da bi napravio nešto što bi trebalo biti jednostavno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice