Wireless adapter -problem oko instalacije drivera

poruka: 26
|
čitano: 29.672
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Uz novi kompjuter kupila sam i "Wireless 150N USB adapter" model 524438za bežićno spajanje na internet....uz njega sam dobila i cd za instalaciju drivera,,no međutim svaki put nakon instalacije piše: uređaj nije uspješno instaliran i dolje u kutu prekrižena ikonica....sve sam pokušala, ali svaki put isto..i naravno onda ni ne može pokazivati mreže ...Adapter je pogodan za tip kompjutera i windowse 7..pa ne mogu uopce skuzit sta bi mogao bit problem???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wireless adapter -problem oko instalacije driv

je, taj je

17 godina
neaktivan

Da li ti je prepoznat taj adapter u device manageru?

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, prepozna ga...samo na kraju instalacije kad kliknem Finish, dolje u kutu pise da nije uspjesno instaliran

17 godina
neaktivan

Reci mi kada si instalirala da li si odabrala da ti instalira samo drivere ili i onaj dodatni utility program?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i utility program

17 godina
neaktivan

Ajde probaj deinstalirat sve i onda kod instalacije odabrat samo driver i obavezno restartat računalo poslije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dolje je i dalje prekrizena ikona da se veze ne mogu uspostavit...a ikone od samog drivera ni nema..(trebao bi biti crveni krug sa kvacicom)

17 godina
neaktivan
PanchoP kaže...

dolje je i dalje prekrizena ikona da se veze ne mogu uspostavit...a ikone od samog drivera ni nema..(trebao bi biti crveni krug sa kvacicom)

Kad instaliraš samo driver onda nema nikakve dodatne ikone nego ti Windowsi upravljaju bežičnom mrežom a pristupaš tako da klikneš na ikonu kompjutera pored sata.

15 godina
probaj za taj uredjaj u device manageru stisnuti na update driver da ti proba na internetu pronaci driver ili ga sama pronaci na cd-u
Tko se zadnji smije, nije skužio!
14 godina
neaktivan

Probala i to ista prica..probala sam ga instalirat na laptop koji ima win xp i otvore se svi prozori unutar instalacije koji su i u prirucniku za instalaciju, dok na kompu se ne otvore, tj. preskoci par koraka. kad kliknem na ikonu s internet vezama(koja je prekrizena) pise veze nisu dostupne - odem na otklanjanje poteskoca - pise: Mozda postoji problem s upravljackim programom prilagodnika , Veza s bezicnom mrezom , Prilagodnik "Lokalna veza" ne radi kako bi trebao

16 godina

-deinstaliraj sve i instaliraj samo odgovarajući driver za windowse. U većini uputa je redosljed, prvo instaliraš driver, nakon tog umetneš adapter i windowsi dovrše installl.

Mora se pojaviti ikona mreže i dostupne mreže u dometu.. ako nema, provjeri u device manageru i ručno napravi update browsanjem do ciljanog foldera.

Vrlo velika šansa da te neki AV blokira (npr KIS -isključi ga ili dodaj izuzetke) ili UAC... (admin prava?).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Evo probala sam ici rucno u device manageru i evo sta mi je pisalo:

"Windows je pronasao upravljacki program za uredaj, ali je pri pokusaju instalacije naisao na pogresku.

802.11 USB Wireless LAN card

Sustav nije uspio pronaci navedeno polje."

15 godina

probaj onda u device manageru uninstalirati driver pa ponovno instalirati!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nista, opet nije uspjela instalacija. otisla sam jos i na upravljanje mrezama - rucno povezivanje s bezicnom mrezom,, pa pise Windows ne moze pronaci nijedno sucelje bezicne mreze..odem na Otkrivanje problema - Za neke su popravke potrene administratorske dozvole pa opet pise da postoji problem s upravljackim programom prilagodnika i veze s bezicnom mrezom. Jel postoji jos mozda neka mogucnost spajanja na internet od b-neta al da ne moram instalirati taj usb i driver?

16 godina
PanchoP kaže...

...Jel postoji jos mozda neka mogucnost spajanja na internet od b-neta al da ne moram instalirati taj usb i driver?

-spoji mrežnim kabelom, ugasi modem i upali... nakon par minuta imaš internet.

btw, instaliraj driver za wlan bit će lakše...  {#}

14 godina
neaktivan
ej spojila sam se zicano..koje sifre trebas naziv kompjutera i sifru?
16 godina
PanchoP kaže...
ej spojila sam se zicano..koje sifre trebas naziv kompjutera i sifru?

-u opcijama modema, (malo se potrudi..) pronađi dio za podešavanje wirelessa.

Odaberi WAP2-PSK (tu bi trebalo biti vidljivo sve potrebno kao SID i pass, ili s doljnje strane modema..) i aktiviraj wireless. Odspojiš žicu, spojiš se bežično...

17 godina
neaktivan
ihush kaže...

Rješio sam joj preko TV-a.

Problem je bio taj da driveri na cd-u nisu odgovarali kao niti jedni za taj adapter pa sam našao po čipu (Ralink) i instalirao i sad radi.

Rekla je da će javit ovdje.

14 godina
neaktivan

je, sve radi kako treba;) hvala puno na strpljenju i trudu!!jos sam dobila i antivirusni program uz sve to hehe:)) puno hvala na pomoći jos jednom!

17 godina
neaktivan
PanchoP kaže...

je, sve radi kako treba;) hvala puno na strpljenju i trudu!!jos sam dobila i antivirusni program uz sve to hehe:)) puno hvala na pomoći jos jednom!

Aj baš mi je drago:)

Ako što zatrebaš javi znaš na koji broj.{#}

15 godina
PanchoP kaže...

Znam da je ovo malo off topic, i vjerojatno Ivi ništa ne znači, ali ako se neko potrudio i pomogao ti, stisni gumb Hvala u postu koji ti je pomogao.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina

-ma te današnje cure, iskoriste i bace... ''a viđe IVE'', svaka bi ga majka za zeta... (ali ga kćer neće.).

14 godina
neaktivan

Evo u mojoj temi nitko ne odgovara, a imam isti problem samo što je riječ o Airlive-WL1700USB pa ako mi netko moze pomoci preko TV-a ili kako?

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wireless adapter -problem oko instalacije

imam i ja problem sa wireless usb adapterom model TP-LINK TL-W722N,instaliram driver resetujem i pojavi se mreza ikona dole desno i uhvatim znaci mreze ,i pokusam se nakaciti na svoj wirlesse ruter i svoju mrezu,e sad bi bilo logicno da mi trazi key ali on mi to ne trazi nego se nakaci automatski i izbaci mi gore pored naziva mreze kao Validating identity i  internet ne radi...jeli neko moze da mi pokaze u cemu je problem i kako da to rijesim pozzz

roccodx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice