WiFi problem ne radi internet zuti usklicnik

poruka: 3
|
čitano: 6.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle na ostalim laptopima mi radi i na iMacu radilo mi je i na voome dok ga nisam restartiro laptop i kada sm upalio samo zuti usklicnik i pise samo OGRANICENO neznam do cega je, a radio je bio ako neko zna do cega je bio bi mu zahvalan puno .

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WiFi problem ne radi internet zuti usklicnik
Dano kaže...

Dakle na ostalim laptopima mi radi i na iMacu radilo mi je i na voome dok ga nisam restartiro laptop i kada sm upalio samo zuti usklicnik i pise samo OGRANICENO neznam do cega je, a radio je bio ako neko zna do cega je bio bi mu zahvalan puno .

Mala je vjerovatnost da je skinilia driver preko windows update pa kad traži restart onda se i mjenja. Pogledaj u windows update da vidi jel koji instalirano. Ako je restart promjenio možeš samo vratit system restory ako je ono uključen.

Ako je žuti uskličnik znači da fali driver ili je moguć wifi pokvaren, no treba istražit zašto je do toga došlo.

Ako nije skinuta drivere preko updatea a može bit da je zaražen nekim virus zarazio a to možeš preko malware neka skenira.

Ovih mjesec zabilježeno veći broj zaraženi koji je još u tijeku a malware ih sve otkrio i uspješno uklanja prijetnju. Preporučam da se prvo skenirate sa Malwarebytesom naravno ima besplatni, osim ako nemožeš povezat tada možeš sa drugi računala skinit malware i staviut na usb pa u komp ili laptop pa instalirate i neka skenira. Javi rezultate.

Nenad
13 godina

žuti uskličnik nije jer fali driver jer da fali driver onda wifi ili lan kontroler nebi bio prepoznat i bio bi crveni x. možda nije dobro dodijeljena lokalna ip adresa pa zato nema pristupa internetu i zato je usklicnik

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice