Pozdrav svima!
Molim savjet kako da natjeram ovu svoju kornjaču od WiFi-a da brže radi?
Imam Siemens SX763 T-com koji je do sad bio spojen na 3 PC-a kablovima i sve je radilo ok. Željela bih dodati i četvrti PC ali njega je nemoguće spojiti kablovima bez bušenja cijele kuće. Pa sam "inteligentno" kupila mrežnu karticu TP-link TL-WN851ND spojila ju i tu počinju problemi. Signal je 7-15% (jedna crtica) eventualno dvije(22%) kad je WiFi dobre volje. Router se nalazi u podrumu i nemoguće ga je pomicati, dok je komp na drugom katu što znači da signal mora prejahati 2 noseća zida i jednu deku prije nego dođe do kartice, naravno u zidovima ima armature više nego u cijelom skladištu željezare Sisak.
Da skratim zanima me kog vraga da još kupim da se kornjača udostoji dati pristojni signal?? Ne treba biti pun signal. Samo nekih 60-70% da mogu normalno koristiti internet bez potrebe odlaska na kavicu između učitavanja dviju stranica.
Googlala sam i iskreno pogubila se u svim tim Routerima, Repeaterima, Access pointima i Range Extenderima. Šta mi od svega toga treba da dobijem jači signal? Da napomenem da "to nešto" nemože nikako biti spojeno sa Lan kablima,znači samo WiFi i struja.
Zbunjeno zahvaljujem