Wi-Fi problem

poruka: 9
|
čitano: 1.808
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wi-Fi problem

Evo ovako prije mjesec dana sam otvorio wifi (modem mi je Speedtouch Thompson)

Znaci vec sam malo gledao i vidio da se takvi problemi desavaju ali nigdje rijesenja

- skoro svaki dan kad se spojim na wifi sve radi uredno no problem je kad brat dode na komp koji je kabelom spojen na modem e tad on nemoze na internet jer nema IP adresu i onda par puta trebam restartat ruter da bi proradilo

Zna netko mozda rijesenje jer mi je restartanje vec preko glave

Hvala puno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wi-Fi problem

Bump ** Pls potrebna pomoc HITNo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wi-Fi problem

pokusaj na kompu namistit sve adrese rucno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 12:35 (asm).
15 godina
Wi-Fi problem

kako su mi neki dan mijenjali ove zice za internet i telefon, telefon mi nije radio pa je sad lik resetiro sve... sad nemogu na mobu naci wi fi... kako da ga ukljucim opet

kak oda udem u one postavke zaboravio san

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 14:11 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nađi si manual za routher na internetu. I probaj 192.168.1.1 ili 192.168.2.1... Uglavnom je Ussername: Admin ili User, dok je Password: 1234 ili 0000.

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 14:18 (duzda).
15 godina
duzda kaže...

Nađi si manual za routher na internetu. I probaj 192.168.1.1 ili 192.168.2.1... Uglavnom je Ussername: Admin ili User, dok je Password: 1234 ili 0000.

evo probo sam sa ovim username-ovima i siframa i ne pase nijedna kombinacija al prije je pasalo sjecam se neznam zasto sad nece... naso sam manual.. sta tocno trazim?

16 godina
neaktivan
Wi-Fi problem

E ekipa trebam vašu stručnu pomoć.

Problem je sledeći pokušavam se sa laptopom spojiti na wi-fi ali nikako imam šifru imam sve ali neće da ostane spojen nikako šifra je dobra sigurno jer sam preko mob.stalno spojen i nemam nikakvi problema ali laptop nikako da ostane spojen, spoji se on i sve lijepo piše da sam spojen ali nakon 1 -2 min. prekine veza, udaljenost od rutera do laptopa je 50 cm znači šifra je dobra udaljenost je mala signal odličan ali neće da ostane prijavljen.

e sad što je meni još veći problem i nikako da svatim jest to da recimo na mobitelu samsung galaxy mini 2 uključim djeljenje mobilne mreže i taj isti laptop nađe tu mrežu i kad se spojim na tu mrežu sve pet veza odlična uopće ne puca.

Zna li itko kako riješiti taj problem molim vas pomozite vsaki prjedlog je dobro došao 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wi-Fi problem

ekipa ima li tko kakvu ideju cjelu noć sam budan pokušavam to napraviti ali nikako ne ide.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Wi-Fi problem

Koj OS?

WPA2 ili?

Ako nece wpa2 raditi stavi WPA i s njime probaj.

Promjeni AES u TKIP i obrnuto.

Kad se spajas na mobitel laptopom dal koristis enkripciju ili ne?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice