Upostava WiFi na routeru bez wifi

poruka: 2
|
čitano: 1.282
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Wifi
pozdrav, oprostite ako je pitanje banalno ili glupo, ali nazalost ne razumijem se previse u routere, wifi itd, odnosno zato sam ovdje.

Dobio sam kada sam uzeo amis njihov router (thomson st706i). Trenutno mi je komp zicom spojen s routerom za internet. router ima 2 porta za lan kabel.

sad, u cemu je problem. Treba mi wifi kako bi mogao koristit mob i laptop. Postoji li neki jeftini i jednostavan nacin da uspostavim wifi, tipa neki odasiljac mali koji bi samo spojio na router, ili nesto sta bi se preko kompa spojilo pa slalo signal? Bio bih zadovoljan kad bi signal bio na nekih 10ak metara (zid-dva prepreke) no ukoliko hvata samo u sobi i to je uredu.

dal mi se isplati i dal je moguce nesto kombinirat ili trebam kupit router sa wifijem?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Upostava WiFi na routeru bez wifi

Najjednostavnije riješenje, možeš kupiti ovo i miran si...

Postoje kombinacije koje bi te došle gotovo pa jednako novca, znaci da na taj komp koji je kabelom spojen stalno na njega se stavi bilo koji wifi adapter i preko conectify programa se konfigurira wifi hotspot, PC bi morao biti stalno upaljen...

Najbolje rijesenje sam ti rekao kupis ovo u protisa ili negdje drugo, postaviš internet postavke, omogucis wifi i spajaš se mobitelom,laptopom, i ostalim. Domet je oko 30m u zatvorenom prostoru, znaci ono standardno dva-tri zida između 1 kat iznad-ispod

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice