Pozdrav,
imam jedan problem...kako spojiti koaksijalni kabel na mrežnu karticu....ima kakav konektor?Hvala
Pozdrav,
imam jedan problem...kako spojiti koaksijalni kabel na mrežnu karticu....ima kakav konektor?Hvala
Što i kako namjeravaš spojiti?
Koaksialni od Bnet-a misliš direktno bez modema spojiti na PC? Ne bi išlo.
Ne...slušaj...napravili smo doma server...i sad sam ja na taj server spojeni preko kantene...a iz kantene ide koaksijalni kabel i sad moram to spojiti nekako na mrežnu...pa da li ima kakav konektor..
probao sam sa time...ali nejde jer moram lemiti...a dok zalemim i pukne opet...pa da li postoji kakav konektor koji ide na ovo konektor na slici da se koaksijalni kabel sam našarafi iza....
šta niko nezna...molim vas pomoć...:)
antena ide pigtailom na wireless karticu, ne na mreznu karticu.
da to sam mislio wireles...sory krivo sam napisao...da ali ja imam koaksijalni i dok sam slagao sam zalemio koaksijalac na pigtail..ali jučer mi je lem otrgno i sad više ne mogu zalemit...ali ja od kantene imam koaksijalca do kartice samo što sam imao prije zalemljeno na onaj konektor na slici što vidiš a sad više ne mogu jer mi se samo trga lem...pa ne postoji neki konektro za koak. kabel
Postoji pigtail. MMCX/U.fl > N/SMA ili sta vec imas na koaksijalcu.
http://www.mikrotik-hrvatska.com/kablovi-pigtailovi-c-104_105.html
Da več mi je spojeno na koaksijalac...šta sad bi ga mroao otpojiti pa kupiti pigtail i opet spojiti na kantenu na antenicu...nema nikakav konektor?
A zalemi pigtail na karticu. Koaksijalac spoji preko pigtaila. Koaksijalac je prekrut za lemljenje direktno na karticu. Dignit ces tiskane vodove pa se mos yebat.
kako spojiti koaksijalac na pigtail...
Nema nikakav konektor koji ima sa jedne strane utor za koaksijalac a z druge strane utor za karticu da se zašarafi....nema možda R SMA-konektor
kako spojiti koaksijalac na pigtail...
Trebas na koaksijalac zalemit konektor koji ide na taj pigtail.
Da probao sam zalemit..ali ne prima baš dobro lem...drzi ali je brzo potrga...neznam zašto..