Siemens SE515 na Thomson TG782i

poruka: 1
|
čitano: 1.575
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Siemens SE515 na Thomson TG782i

Pozdrav!

Pregledao sam puno tema (uključujući i ove na forumu) i molim moderatora da mi ne obriše ovu temu jer znam da postoje slične

teme, ali svaki ruter ima drukciji softver i malo drukcije nazive za istu stvar pa mi ne pomazu te ostale teme s foruma.

Imam 2 rutera, ThomsonTG782i koji je spojen na Optimu i Siemens SE515 koji bi htio bežično povezati putem WDS-a sa Thomsonom.

Molio bih ako postoji netko voljan da objasni cijeli proces kako umrežiti 2 rutera u svrhu povećanja dometa WiFi mreže.

Isprobao sam sve i svašta i nikako da proradi. Spajanje ta 2 rutera kablom radi (isprobano) ali mi nazalost to ne treba nego baš bežično umrežavanje.

Softver od Thomson-a nije originalni nego je flashan novi softver (verzija 8.C.D.9).

Još samo da napomenem, pokušao sam povezivati bez WPA/WPA2 enkripcije (tj.uopće bez enkripcije i samo sa WEP-128bit) i opet nije radilo.

Ruteri se pronađu jedan drugoga (za Thomson sam morao putem CLI-a tj. Telnet-a pronaći Siemensov ruter).

Default gateway Thomson-a (koji je spojen na DSLAM - Optima) je 192.168.1.254

Default gateway Siemensa je 192.168.1.1 (Siemens spajam ethernet kablom da mu pristupim, Thomson je bežično spojen sa računalom).

Od svih ostalih stvari stavio sam iste BSSID-ove, istu enkripciju/ključ, kanale, dodao rutere jedan drugoga u WDS tablicu, isprobao sam doslovno sve i svašta

pa molio bih za pomoć da mi netko objasni u čemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 0:29 (NiGHT_RiDER92).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice