Problem s povezivanjem na internet - T-com maxadsl

poruka: 8
|
čitano: 3.183
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Od 30. 11. 2013. navečer imam velikih problema s ostajanjem na internetu: svakih 15-30 minuta ostanem bez veze na internet i ledica za internet na ruteru (onaj crni thomson) ili pocrveni ili se potpuno ugasi. Da bi ponovo uspostavio vezu moram iz početka paliti ruter svaki put. Nikad mi se ovo nije događalo. Prije sam znao izgubiti vezu s internetom samo ako u trenutku promjene ip adrese (maxAdsl nema statičku externu ip adresu, osim ako ne platiš dodatno u mjesečnoj preplati) skidam nešto preko torrenta. Sada mi se svakih petnaest do trideset minuta događa da izgubim vezu dok na internetu radim bilo što. Ne znam što se događa s T-comom. Mislim da mi ruter nije problem, jer su se isti problemi počeli događati i na drugom kućnom internet priključku na koojem je onaj noviji bijeli thomson ruter. Ne vjerujem da je problem s moje strane (mislim da kabel ne može od jednom tako propasti da više nema propusnosti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s povezivanjem na internet - T-com max
Flanker-B kaže...

Od 30. 11. 2013. navečer imam velikih problema s ostajanjem na internetu: svakih 15-30 minuta ostanem bez veze na internet i ledica za internet na ruteru (onaj crni thomson) ili pocrveni ili se potpuno ugasi. Da bi ponovo uspostavio vezu moram iz početka paliti ruter svaki put. Nikad mi se ovo nije događalo. Prije sam znao izgubiti vezu s internetom samo ako u trenutku promjene ip adrese (maxAdsl nema statičku externu ip adresu, osim ako ne platiš dodatno u mjesečnoj preplati) skidam nešto preko torrenta. Sada mi se svakih petnaest do trideset minuta događa da izgubim vezu dok na internetu radim bilo što. Ne znam što se događa s T-comom. Mislim da mi ruter nije problem, jer su se isti problemi počeli događati i na drugom kućnom internet priključku na koojem je onaj noviji bijeli thomson ruter. Ne vjerujem da je problem s moje strane (mislim da kabel ne može od jednom tako propasti da više nema propusnosti).

slično se događalo i meni, prijavio sam smetnju, preko svog računa na moj telekom portalu, u roku 24 sata, problem je bio riješen, bez dolaska tehničara

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
14 godina

Spoji router direktno u zid (znači bez splittera) za vrijeme noćnih sati, tj. kada ti puca veza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tako mi je i spojen (otkako su u t-comu uveli voip, što oni zovu digitalna telefonska linija, telefon se uštekava u ruter a ruter direktno u zid).

PS: Od popodne mi sve opet radi normalno. Vjerojatno se radilo samo o nekim smetnjama na vezi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:29 (Flanker-B).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

isto sr.anje imam i ja,veza puca svakih 10-15 minuta i ne pomaže ni paljenje/gašenje rutera....čak ni telefon nije bio radio ali sam onda promijenio način biranja i sad radi,no internet zahebava....

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Flanker-B kaže...

tako mi je i spojen (otkako su u t-comu uveli voip, što oni zovu digitalna telefonska linija, telefon se uštekava u ruter a ruter direktno u zid).

PS: Od popodne mi sve opet radi normalno. Vjerojatno se radilo samo o nekim smetnjama na vezi.

nije,tako je meni jučer bilo sve 5 i mislio sam da je riješeno,kad ono jutros ku*ac,opet nije radio

16 godina
neaktivan

Jučer ujutro mi je sve proradilo, popodne opet problemi, a od danas ujutro sve opet radi. Ako se ovo nastavi, prijavit ću smetnje na vezi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Flanker-B kaže...

Jučer ujutro mi je sve proradilo, popodne opet problemi, a od danas ujutro sve opet radi. Ako se ovo nastavi, prijavit ću smetnje na vezi.

ja prijavio,i možda već nakon pola sata prestalo :) prijavih na moj telekom portal

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice