Problem sa Lanom

poruka: 11
|
čitano: 2.694
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Lanom

neradi mi lan odnosno,kada stavim lan kabal u laptop pise  undenifited network,no internet access.

driver mi je instaliran....

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa Lanom

Da nije problem u mreži? Koji router koristiš? Možeš li neke druge uređaje spojiti na internet preko kabela ili bežično?

14 godina
neaktivan

wifi mi odlicno radi,

spajao sam 2.pc na kabel i njemu radi...

17 godina
neaktivan

Cisto da iskljucis nekakav hardverski problem, jer ipak sumnjam na driver, ubaci nekakvu live linux distribuciju i vidi radi li ti onda LAN. Ako radi, ocito da je problem s driverom...

14 godina
neaktivan
Problem sa Lanom

ne,,,,niste me razumjeli,

ovo je neko nobovsko pitanje,dakle gdje mogu se prijaviti da bih usa na "internet"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Lanom

Ja kad se spajam bežićno netrebam ništa ukucavat(šifre osim ako želim zaštitit od uljeza! a kad idem preko kabla onda trebam preko ovog!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 21:22 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Ja kad se spajam bežićno netrebam ništa ukucavat(šifre osim ako želim zaštitit od uljeza! a kad idem preko kabla onda trebam preko ovog!

e,to je to,samo sto je kod mene cutuk,no neznam gdje da to nadjem.

15 godina
neaktivan
kaskader kaže...
dragec0 kaže...

e,to je to,samo sto je kod mene cutuk,no neznam gdje da to nadjem.

Ja sam na Vip homebox kad spojim kabal onda trebam ukucat taj broj i otvori mi se Wireless Gateway Login!

Eto ti na slici šifra samo neznam na kojoj si mreži=b-net,optima,t-com ili vip?

Ta šifra mislim da je za sve rutere(nisam siguran) jer kum je preko optime ukucao tu šifru i izbacilo mu je slično kao kod mene?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 12:06 (dragec0).
14 godina
neaktivan
Problem sa Lanom

evo pronasao sam sta mi je potrebnož

http://prntscr.com/oi3xd

zna li netko kako da ovo pronadjem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Ja sam na Vip homebox kad spojim kabal onda trebam ukucat taj broj i otvori mi se Wireless Gateway Login!

Eto ti na slici šifra samo neznam na kojoj si mreži=b-net,optima,t-com ili vip?

Ta šifra mislim da je za sve rutere(nisam siguran) jer kum je preko optime ukucao tu šifru i izbacilo mu je slično kao kod mene?

to nije nikakva sifra!!! to je IP adresa, i NE, nije jednaka za sve routere, obicno se nalazi s donje strane samog routera u koji se zelis ulogirat zajedno s defaultnim user name i passwordom. Sto ces pak time postic svejedno mi nije jasno, jer se radi samo o konfiguraciji tog routera.

kaskader kaže...

evo pronasao sam sta mi je potrebnož

http://prntscr.com/oi3xd

zna li netko kako da ovo pronadjem?

vise bi pomoglo kad bi sad napokon napisa o kojem routeru se konkretno radi, jer ukoliko se doista radi o routeru, a ne modemu, onda NEMAS potribe nista upisivat, vec samo ispravno spojit kabel. Ukoliko na routeru otraga imas vise portova (razlicitih boja), pokusaj kabel prebacit na neki druge boje... zapravo, daj naziv i model routera (pise na njemu i/ili ispod) te providera preko kojeg se spajas pa ce bit lakse...

15 godina
neaktivan
Problem sa Lanom

Bez tog ću se kur-c spojit na net ako nisi znao!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:28 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice