Postavljanje WIFI prioriteta

poruka: 2
|
čitano: 979
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Postavljanje WIFI prioriteta

Ljeti moja obitelj iznajmljuje apartmane što meni posebno smeta.Naime, prva stvar koju turisti traže je lozinka za WIFI, a pošto imam jako lošu brzinu interneta, čim se 2 dodatne osobe spoje na face ili google, ja na kompu nemogu ništa.Postoji li ikakav način da se brzina rasporedi tako da većina badwitha ide na komp, a opet da i ostali uređaji koji se spoje dobiju nešto.Druga mogućnost bi bila da se od jednog rutera naprave dvije točke za pristup mreži, sa različitim imenima,lozinkama i brzinama.Moje pitanje je da li je išta od ovoga uopće moguće, a ako jekako to napraviti.Ruter je ZTE ZXDSL 931VII.

Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Postavljanje WIFI prioriteta
crocop122 kaže...

Ljeti moja obitelj iznajmljuje apartmane što meni posebno smeta.Naime, prva stvar koju turisti traže je lozinka za WIFI, a pošto imam jako lošu brzinu interneta, čim se 2 dodatne osobe spoje na face ili google, ja na kompu nemogu ništa.Postoji li ikakav način da se brzina rasporedi tako da većina badwitha ide na komp, a opet da i ostali uređaji koji se spoje dobiju nešto.Druga mogućnost bi bila da se od jednog rutera naprave dvije točke za pristup mreži, sa različitim imenima,lozinkama i brzinama.Moje pitanje je da li je išta od ovoga uopće moguće, a ako jekako to napraviti.Ruter je ZTE ZXDSL 931VII.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Imas tu isto/slicno pitanje

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/zte-931-kako-rezervirati-bandwith/240185.aspx

Moguce je i jedno i drugo (za drugo ti treba jos jedan ap/router), samo ako ti je sama brzina interneta mala, neces ti tu moc previse kombinirat (nisi napisao koliko mala, pretpostavljam 4mbita). Ako je 4, ne bih se uopce zamarao s time.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 16:19 (sandokan111).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice