Pitanje o Facebooku zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 4.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje o Facebooku

Prije svega se ispričavam ako sam malo fulao mjesto gdje ću pokrenuti novu temu,ipak sam novi ovdje.Nego,imam problem prilikom prijave na facebook,tj. ja i cimer imamo fejs profil i on je nešto kliknuo (nezna on šta) i sada svaki put kada se ja želim prijaviti na face,njegov mail je zapamćen i ja moram svaki put brisati njegov mail i pisati svoj e-mail i lozinku.Može li se to ikako riješiti?.Pitanje je možda malo nesvakidašnje i glupo,ali je iritirajuće,molio bih da mi netko pomogne.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje o Facebooku

Da nije kliknuo... * bubnjevi *... "Zapamti me" kvačicu?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje o Facebooku
nije,to sam prvo pokušao
16 godina
neaktivan
MothafuckaJones kaže...
nije,to sam prvo pokušao

Probajte izbrisati kolačiće, povijest i sve ostalo što browser pamti, ako ni to ne upali reinstalirajte ga.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
Pitanje o Facebooku

CCleaner

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moze obrisi ccleanerom
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
13 godina
neaktivan
aha,ma planirao sam obrisati mozzilu ali sam mislio da ima neki jednostavniji način,prvo ću pokušati kolačiće obrisati,ako to ne uspije onda slijedi reinstalacija mozzile,hvala na odgovoru,pozdrav.
17 godina
neaktivan
Pitanje o Facebooku
World Championships: 7, GP started: 287, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pitanje o Facebooku

Koji browser koristiš?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice