PES 2013 online problem zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.913
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PES 2013 online problem

Pozdrav, kupio sam original PES 2013. Kupio sam ga isključivo radi multiplayer komponente igre. Ehhh sada je problem, kada se pokušam logirati u svoj profil (pod options), upišem šifru svog akaunta, sve prođe no onda me izbaci na izbornik prije kao da se nije uopće loginiralo. Isto tako mi se događa i kada želim igrati online match, kup, ML... Sve uspješno prođe, no onda me izbaci natrag u izbornik gdje biram friendly mach, ranking match itd. Tj. kao da se ništa nije dogodilo. Slao sam poruke na support i puno su pisali no ništa nije upalilo. Pokušao sam isključiti firewall, pokušao sam i testirao portove. Svi su otvoreni, samo je navodno 5730 UDP zatvoren. Nisam siguran je li to uzrok, iako sam pokušao i otvoriti taj port na routeru, no bezuspješno. Imam Enkomov router i na Iskonu sam. Da li netko ima sličan problem? Što da radim? Jer iskreno, ruku na srce, bez online komponente igru sam mogao i skinuti. Tako da ću je prodati ako spasa nema. Molim za pomoć, ako ona postoji.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
PES 2013 online problem
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice