Pad downloada

poruka: 6
|
čitano: 3.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pad brzine downloada

Pozdrav, evo na windows network diagnostic mi detektira problem "your computer appears to be correctly configured,but the device of resourse (DNS server) is not responding.Contact your network administrator or internet service provider.I da  mjenjao sam hardver u kompjuteru matičnu i procesor je novi pa možda to ima kakve veze,driveri su uredno instalirani za matičnu(najnoviji).Imam cable modem od ip-a i brzina je 3 Mbit/s i 192 Kbit/s upload.Sada jedva postižem download 1.5 do 2 ako se navuče.Jel možda netko zna dali je do internet providera problem ili u mojim postavkama bi moglo nešto bit.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pad dowloada

ne znam, ali i meni je u zadnjih pola mjeseca brzina katastrofa - h1

ja sam sretan ako imam 1,5mbps a prije sam imao oko 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pad dowloada

Ma imao sam preko 3 ali ako več plačam za 3-ojku onda mi nebu bilo 1.5 ili 2 nego 3,ništa nazvat ću operatere da dođu pogledat u čemu je problem i neka ga rješe.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pad brzine downloada
$inke kaže...

...Imam cable modem od ip-a i..

-Jedini cable modem, Bnet?

-postavke DHCP?

ISPovi uvjek nešto rade, moguće da su prekapčanja.. s druge strane, plaćati i dobiti određenu brzinu nije ono što sitnim slovima piše u svakom ugovoru ..moguću brzinu, ukoliko linija dozvoljava.

-Ipak, žali se, ponekad pomogne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Pad dowloada

hahaha,rekli su mi da je vjerojatno veza prenatrpana radi novih korisnika u zadnje vrijeme omgwtfgh%&%&%$#$ kako su nam usluge u voljenoj nam državi u ku...A ništa vjerujem im na riječ ipak su oni neke škole zbavili(?).

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pad dowloada

Dobio sam novi modem i sve riješeno,i da ima još kabelski internet,magić telekom u Vž-u.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice