Nemam opciju unosa lozinke

poruka: 4
|
čitano: 793
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dobro veče,

Imam problem sa spajanjem novog laptopa na kućnu mrežu putem wirelessa pa Vas molim za pomoć.

Operater: T-Com

Spajanje preko routera

Laptop prepoznaje kućnu bežičnu mrežu na koju spajam stolno računalo i mobitel ali kada idem spojiti laptop dolazim do problema da mi ne daje opciju da unesem lozinku već odmah izbaci obavijest o nemogućnosti spajanja. Laptop mi pronalazi ostale mreže u blizini i za svaku me nakon što kliknem "connect" zatraži da unesem lozinku ali samo za moju ne.

Jakost signala je veoma dobra a laptop se nalazi na istom mjestu gdje i stolno računalo i mobitel koji se spajaju bez problema. Pokušao sam i odspojiti mobitel sa kućne mreže misleći kako imam ograničenje u broju uređaja koje mogu istovremeno spojiti ali ni to nije pomoglo.

Imate li kakvu ideju u čemu bi mogao biti problem?

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina

Da nemaš možda uključen MAC security?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj enable/disable wlan adaptera ili na IAD-u postavi default gateway na npr 192.168.1.1 umjesto onog 192.168.0.1. Provjeri da ti postavke na računalu za IPv4 nisu postavljene manualno pa stavi sve na automatski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Riješio sam problem. I na kompjuteru i prijašnjem laptopu je sve išlo automatski ali sada sam morao sam napraviti vezu.

Puno hvala na savjetima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice