Ne mogu se spojit na net

poruka: 11
|
čitano: 3.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne mogu se spojit na net
pozz...formatira sam komp i sa xp-a presao na win7...i sve super radi osim interneta,naime ne mogu se nikako spojit na internet...koristim modem thompson speed touch 780wl i na komp mi je spojen preko usb-a,jel mi mrezna ne radi i ona lampica di je usb nikako nece da svijetli...maticna mi je ga-ep35-ds3l....i sad neznam sta da radim:sss....ako neko zna molio bih da pomogne:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne mogu se spojit na net
hipokrat kaže...
pozz...formatira sam komp i sa xp-a presao na win7...i sve super radi osim interneta,naime ne mogu se nikako spojit na internet...koristim modem thompson speed touch 780wl i na komp mi je spojen preko usb-a,jel mi mrezna ne radi i ona lampica di je usb nikako nece da svijetli...maticna mi je ga-ep35-ds3l....i sad neznam sta da radim:sss....ako neko zna molio bih da pomogne:)

Instaliraj driver:ethernet i spoji preko LAN kabela i radit će {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 15:59 (Liverpool1892).
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
hipokrat kaže...

Instaliraj driver:ethernet i spoji preko wlan kabela i radit će {#}

Ili instaliraj driver za modem pa moze i preko usb-a... i ako je stvarno modem trebas unijeti username i passw.

p.s.  "wlan kabel" lol {#}

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
14 godina
neaktivan
drnde kaže...
Liverpool1892 kaže...
hipokrat kaže...

Instaliraj driver:ethernet i spoji preko wlan kabela i radit će {#}

Ili instaliraj driver za modem pa moze i preko usb-a... i ako je stvarno modem trebas unijeti username i passw.

p.s.  "wlan kabel" lol {#}

Lan :) uvjek mi ovaj "W" zezne {#}

14 godina
neaktivan
ma instalira sam ja driver,ali kakve mi koristi od njega kad mi ne radi prikljucak za lan,zato sam i spojen preko USB-a :d...
14 godina
neaktivan
hipokrat kaže...
ma instalira sam ja driver,ali kakve mi koristi od njega kad mi ne radi prikljucak za lan,zato sam i spojen preko USB-a :d...

I meni nije radio dok nisam instalirao ethernet. 
EDIT: evo ovo skini i instaliraj i resetiraj računalo: http://downloadnew.org/drivers/network-card/gigabyte-ga-ep35-ds3l-realtek-lan-driver-101154.html 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 16:40 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
a sta se tice drivera za modem...jesam i to,sa cd-a sta sam dobija sam ga pokusa instalirat,al ni to nesto nece, izbaci mi neki eror 3...a nemogu ga trazit na netu jel mi ne radi,hehe @@
17 godina
neaktivan
hipokrat kaže...
..a nemogu ga trazit na netu jel mi ne radi,hehe @@

Hehehe,a odakle ovo pišeš ako ne s neta?

14 godina
neaktivan
Bugy kaže...
hipokrat kaže...
..a nemogu ga trazit na netu jel mi ne radi,hehe @@

Hehehe,a odakle ovo pišeš ako ne s neta?

:ss...sa mobitela :D

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
hipokrat kaže...

EDIT: evo ovo skini i instaliraj i resetiraj računalo: http://downloadnew.org/drivers/network-card/gigabyte-ga-ep35-ds3l-realtek-lan-driver-101154.html 

pokušao već...al izbaci mi neku grešku i neće da instalira do kraja:SS

14 godina
neaktivan
hipokrat kaže...
Liverpool1892 kaže...
hipokrat kaže...

pokušao već...al izbaci mi neku grešku i neće da instalira do kraja:SS

ovo:''The Ethernet Controller was not found.
If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable''

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice