Pozdrav, imam jedan neobiČan mrežni problem.
Prije par dana sam instalirao dva Android emulatora da vidim koji je bolji - BlueStacks i Andy. S Andyjem se je instalirao i VMware za kojeg smatram da je izazvao problem. Andyja nisam mogao pokrenuti, ali ga nisam odmah izbrisao.
Sljedeći dan nisam mogao surfati niti u jednom browseru kojeg imam instaliranog(FF, IE, Opera), tada još nisam probao to isto i emulatorom kojeg sada koristim. Zanimljivo je to da sam se mogao spojiti na CoD servere, ali je spajanje trajalo puno duže nego inaČe i povremeno bi izgubio konekciju na nekoliko sekundi.
Osim toga s Andyem je stiglo i dosta virusa koje sam poČistio s Avastom i Malwarebytesom. Razlog je vjerojatno taj što ga nisam skinuo sa službene stranice. Nakon što je Avast skenirao raČunalo prije dizanja WIndowsa vratila mi se konekcija, tj. mogao sam surfati, no samo na jedan dan.
Danas opet nisam mogao surfati, pa sam izbrisao Andyja i WMware, ili sam barem tako mislio. U Network i Sharing Centeru imam osim osim bežiČne mreže na koju se inaČe spajam i jednu neidentificiranu i piše mi VMware Network Adapter VMnet1. VMware sam brisao "ruČno" jer nisam imao uninstall opciju, tako da je moguće da je ostalo nekih datoteka, iako sam izbrisao i iz Program Data i AppData sve što sam mogao.
Pokušao sam raznim opcijama, od Disable tog VMware adaptera, do reconnectinga, troubleshootinga itd., no nikako ne mogu surfati osim pomoću BlueStacksa.
Da li itko zna kako riješiti ovaj problem?
Unaprijed hvala.