Izrada Wiraless KANTENA?!?!?

poruka: 8
|
čitano: 5.850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me kako se izrađuju Wiraless kantene do najsitnijih detalja te mogu li se ja spojit (za npr šutat igrica) sa "susjedom" koji je udaljen od mene 300m zračne linije...ima par grana na putu..hehe

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Izrada Wiraless KANTENA?!?!?
TNT kaže...

Zanima me kako se izrađuju Wiraless kantene do najsitnijih detalja te mogu li se ja spojit (za npr šutat igrica) sa "susjedom" koji je udaljen od mene 300m zračne linije...ima par grana na putu..hehe

ako se mislis priključiti na susjeda koji je udaljen od tebe 300 metara bolje opet razmisli.... ;).... ne mislis da je to malcice predugo
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
TNT kaže...

Ma ima toga k'o salate. Traži cantenna pa ćeš vidjeti. Osobno mislim da ti za 300 m nije potrebna kantena tim više što je kantica u fokusu satelitskog tanjura pa je to hrga koju trebaš negdje smjestiti. Probaj prvo napraviti omnicu, daleko je jednostavnije pa ako ti nije dosta napravi nešto usmjerenije.
Link za omnicu http://wireless.gumph.org/ . Jasno ti je da bez obrira na antenu trebaš kabel, konektore, klješta za krimpanje,...
16 godina
neaktivan

Ma ne bi mu krao internet, imam ja 5gb neta, samo da možemo ja i on igrat kao LAN a da nije preko net-a , kontaš?!?!

16 godina
neaktivan

Nije to problem nabavit, stari mi je majstor, našlo bi se to...

14 godina
neaktivan

Kupila sam prosle nedelje wiraless usb sa najmanje protoka, instalirala drajvere i nije mi bio dovoljan, stalno je kocio. Sad sam uzela drugi, veci sa antenicom, ali imam problem. Sve prikljucim i ne prepoznaje ga. Iako su mi rekli ljudi iz radnje da nema potrebe da ponovo instaliram drajvere, ja sam pokusala opet ali mi izbacuje neku gresku. Volela bih da mi neko pomogne, kaze sta treba da uradim. Hvala unapred.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izrada Wiraless KANTENA?!?!?
Iwancha kaže...

Kupila sam prosle nedelje wiraless usb sa najmanje protoka, instalirala drajvere i nije mi bio dovoljan, stalno je kocio. Sad sam uzela drugi, veci sa antenicom, ali imam problem. Sve prikljucim i ne prepoznaje ga. Iako su mi rekli ljudi iz radnje da nema potrebe da ponovo instaliram drajvere, ja sam pokusala opet ali mi izbacuje neku gresku. Volela bih da mi neko pomogne, kaze sta treba da uradim. Hvala unapred.

Odi u servis

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
17 godina
neaktivan
Re: Izrada Wiraless KANTENA?!?!?
Iwancha kaže...

Koju grešku ti javlja?

Moguće je da ti je od starog usb wlana ostao program koji upravlja bežičnim mrežama pa ti on pravi probleme.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice