ADSL pucanje veze

poruka: 1
|
čitano: 2.078
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
pucanje ADSL veze

Pozdrav
Vec nekih pola mjeseca mi puca veza, smanjuje se brzina na 1 mgb na ruteru i to po 20-30 puta na dan i to samo tokom dana npr. od ujutro 10 pa sve do nekih 8 navecer..
Zvao sam tehnicku podrsku (radi se o T comu), i posto se nista preko telefona nije rijesilo salje oni meni prvo odrzavanje.
Nakon 30 sati on dolazi provjerava tel. prikljucak i kao zice su korozirale na spajanju on to slozi sve provjerimo procisti mrezu preko centrale restarta ruter i sve radi, ali radi samo 1 dan vec drugi dan isto sranje.
Zovem, salju oni meni drugo odrzavanje. 

Dode, napravi isto s tim da je i provjerio splitere procisti mrezu i radi ali samo nekih 2 sata
Zovem opet, dolazi treci (radi se o 3 razlicita tehnicara) i kao da je jedina mogucnost da na tavanu imam neke smetnje s kablovima (a rutera nisu ni dirali).
Sad mene zanima kako bi ja to mogao provijeriti dali je to moguce jer zica nije napadnuta od horde miseva i sve izgleda kako je i bilo.
Ovako izgleda moja instalacija
Dolje mi je prikljucak koji ide gore na tavan (sad neznam koji je glavni), od tavana mi se odvajaju 2 kabla za uticnice. na jednu uticnicu ide telefon a na drugu ruter i max tv (oboje imaju splitera)
Telefon mi radi uredno i probao sam spojiti ruter na spliter od telefona i nakon par min mi je proradilo, ali opet nemora biti to kad mi je veza nestabilna

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice