XP se ruši, a već mjesec dana ništ nogov

poruka: 4
|
čitano: 1.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

HH, da problem je u tome kaj već mjesec dana, ak ne i više nisam instaliral niti jedan novi program, niti jedan novi driver, update što već, ni stavio niti jedan novi hardware. 

A komp se ruši kad pokrenem Euro+Reward, program za učenje engleskog jezika. Di je problem? Skeniro sam sa Avirom, nema virusa, pokrenul čišćenje registrija, diska, checkdisk, nema bad sectora sve pet. Al u zadnje vrijeme svaki put kad pokrenem Euro+ , par minuta radi, i onda se smrzne i moram ga restarat. To se prije nikad nije dogodilo. Euro+ pokrećem s cd-a, cd je ispravan, neoštećen, neizreban. Di je onda problem???!!

Ovak dok surfam netom, geldam filmove, youtube, slušam mp3, photoshop, audition, nikad se ne ruši! 

Jedino mi pada na pamet da se ruši dok kopiram neke velike datoteke tipa od 5 gb na dalje, al to samo ak je komp na dulje vrijeme upaljen (poslije restartam i mogu kopirat datoteke veće od 5 gb i ne ruši se za čudo!!!!!)

Imam 2 gb rama, nemam puno programa na startupu (ma kaj imam 300 mb od 2gb zauzeto na startupu) Disk 160 gb maxtor, možda 60 % zauzet, C direktorij 80 % zauzet, al to nikad nije stvaralo problema.

Ima netko odgovor?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 12:17 (N. Ohm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Makni taj Euro+ program i probaj radit na računalu malo bez njega. Ako onda bude sve u redu moguće je da je greška u tom programu.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XP se ruši, a već mjesec dana ništ nogov

Ma, kažem da je sve u redu, sve dok ne pokrenem taj euro + , al stvar je u tome što taj program nikad prije nije krepao sam od sebe, a evo do se počelo događati od neki dan. 

Ne znam, probat ću napravit image od cijelog cd-a tog programa, pa mountat image s diska, možda to pomogne.

17 godina
neaktivan
RE: XP se ruši, a već mjesec dana ništ nogov
N. Ohm kaže...

Ma, kažem da je sve u redu, sve dok ne pokrenem taj euro + , al stvar je u tome što taj program nikad prije nije krepao sam od sebe, a evo do se počelo događati od neki dan. 

Ne znam, probat ću napravit image od cijelog cd-a tog programa, pa mountat image s diska, možda to pomogne.

Za sve postoji prvi put:)

Ako ti se to događa samo kad pokrećeš taj program onda problem leži u njemu.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice