Windows has stopped this device - code 43

poruka: 6
|
čitano: 7.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows has stopped this device - code 43

Ovak. Igrao sam nedavno nogomet na PC-u, pomoću kontrolera. Kad odjednom tokom igre, sve kontrole otkazale. Pogledam da nije gamepad isključim ga iz USB porta i ponovno uključim pojavi mi se ovo na slikama. Promjenim port, opet isto. Gamepad nisam uopće povlačio, niti išta slično.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 0:53 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows has stopped this device - code 43

Dal rade drugi uređaji, stick, miš, itd. na tim portovima? Ako da, najvjerojatnije je otišao kontroler. Isprobaj na nekom drugom kompu za svaki slučaj.

Darmok and Jalad at Tanagra.
15 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Dal rade drugi uređaji, stick, miš, itd. na tim portovima? Ako da, najvjerojatnije je otišao kontroler. Isprobaj na nekom drugom kompu za svaki slučaj.

Prijatelj mi je kreten, živi preko puta a neće da isproba moj gamepad da vidi jel  radi, tj lijeno mu, ma kretenčina.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ovak. Igrao sam nedavno nogomet na PC-u, pomoću kontrolera. Kad odjednom tokom igre, sve kontrole otkazale. Pogledam da nije gamepad isključim ga iz USB porta i ponovno uključim pojavi mi se ovo na slikama. Promjenim port, opet isto. Gamepad nisam uopće povlačio, niti išta slično.

Po uputama od microsofta piše da je to kvar uređaja. Evo piše šifra (code 43)vVidi na linku: http://support.microsoft.com/kb/310123.

Probaj kod prijatelja da utvrdiš dali radi, pa ako neradi znači da u uređaj koji kontrolira tj da je kontroler otišao.

Nenad
14 godina
neaktivan
Windows has stopped this device because it has rep

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

imam problem sa USB priključkom za printer HP Officejet Pro 8500 A909a Series, naime probao sam sa ponovnom instalacijom Windowsa 7 Ulitmate  64bit OS ali nije pomoglo, inaće imam ASUA P6T ploču sa Intel(R) Core(TM) i7CPU 930@2.80GHz, RAM 4.00GB, a printer je radio prva dva mjeseca OK i preko USB i preko mrežnog priključka a sada samo preko mrežnog priključka. Naime kada ugasim i ponovo pokrenem printer neko vrijeme je sve u redu i rade i jedan i drugi priključak a onda iz nekog razloga pojavi se upozirenje o problemu sa USB priključkom i gore navedena poruka...gašenje i paljenje računala ne pomaže moram baš ugasiti printer.....ako neko ima kakvu ideju ...biti ću zahvalan

demi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows has stopped this device because it has
demi kaže...

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

imam problem sa USB priključkom za printer HP Officejet Pro 8500 A909a Series, naime probao sam sa ponovnom instalacijom Windowsa 7 Ulitmate  64bit OS ali nije pomoglo, inaće imam ASUA P6T ploču sa Intel(R) Core(TM) i7CPU 930@2.80GHz, RAM 4.00GB, a printer je radio prva dva mjeseca OK i preko USB i preko mrežnog priključka a sada samo preko mrežnog priključka. Naime kada ugasim i ponovo pokrenem printer neko vrijeme je sve u redu i rade i jedan i drugi priključak a onda iz nekog razloga pojavi se upozirenje o problemu sa USB priključkom i gore navedena poruka...gašenje i paljenje računala ne pomaže moram baš ugasiti printer.....ako neko ima kakvu ideju ...biti ću zahvalan

Priključi printer na drugi port, pa vidi da li se još uvijek javlja ta poruka. Ako to ne pomogne, onda je problem u samom printeru.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice