Windows could not find a driver for your network a

poruka: 16
|
čitano: 2.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Poz, iman problema sa glavnim kompjuterom. Nisan bija kući 3 dana i kad san upalija kompjuter nemore mi nać network konekciju, a sve je radilo normalno prije nego šta san izaša van. Pokuša san sve živo i neživo šta san gleda po netu u vezi tog problema od instaliranja drivera, kojeg nijednog nije tilo instalirat do otvaranja device managera, a tamo mi uopće nema dio za network da ga disable-an. Ima li iko ijednu sugestiju prije nego krenem probat sa novim windowsima?

0 1 hvala 0
14 godina

- Možda ti je grom skurio mrežnu karticu.{#}

---- Vara se onaj koji misli da se može odreći cijeloga svijeta.Onaj pak, koji misli da svijet ne može bez njega,vara se još više. --------- Sva pitanja ili nejasnoće, molim na PM. Hvala. :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Windows could not find a driver for your netwo

Pa niko ga nije palija i radi sve normalno? I kartica je integrirana na matičnoj onda bi cila matična riknila?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 20:22 (Kepy91).
13 godina
neaktivan

Kako imaš spojen modem na komp žice ili wi-fi. I nebi crkla matićna, ako ti je mrežna otišla.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 20:27 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na žice se spaja i pokuša san svakake solucije i ništa. Kad san zva operatera i kad je reseta router na tvorničke postavke koje je trajalo 10-15 min u to vrime je došla network konekcija na nekih 5 minuta i odna opet ošla ko zna di...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A da li taj Router/modem ima wi-fi. Ako ima kupi wi-fi usb stik pikni u komp i spoji se tako. A Možda je i u Routeru greška zovi operatera i traži zamjenu i neka ti dođu doma jer već 5 dana nemaš net , a plaćaš. Traži da ti uklone kvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probat ću sutra ako buden imat vrimena uzet mrežnu karticu. Do routera nije zato jer san sad spojen na njega sa drugin kompjuteron, a wifi mi se nikad nije sviđa pa ću radije neku mrežnu uzet za 50-100 kn

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A prijatelju nemoj odmah kupovati mrežnu, a što si sad žićano spojen na drugi komp. Možda nije do mrežne jer nebi imao 5 minuta pa opet ništa, ako je crkla nemoguće je onda dobiti konekciju a ti kažeš da si malo imao pa opet izgubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Onda idu novi windowsi pa ću javit sutra jeli pomoglo =)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj ti malo proskeniraj sa Anti-virusnim, Malwearebyt-Antymalware, Roug killer, Hitman Pro itd. Pa onda vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo nakon dosta pokušaja raznih ipak je problem u mrežnoj kartici... Grom je valjda puka dok je bija kompjuter ugašen jer to je moja jebačka srića. Zanima me kako to da cila matična nije ošla pošto je integrirana mrežna bila na matičnu?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows could not find a driver for your netwo
Kepy91 kaže...

Zanima me kako to da cila matična nije ošla pošto je integrirana mrežna bila na matičnu?

- Imao si sreće.{#}

---- Vara se onaj koji misli da se može odreći cijeloga svijeta.Onaj pak, koji misli da svijet ne može bez njega,vara se još više. --------- Sva pitanja ili nejasnoće, molim na PM. Hvala. :)
12 godina
neaktivan

Evo kupija san mrežnu i sad iman novi problem. Grafička kartica koja je u prvom utoru mi zauzima cili prostor tako da nemogu nigdi ubost mrežnu pa me zanima dali bi moga grafičku stavit  na zadnji utor?

0 0 hvala 0
14 godina

Kepy91

- O kojoj matičnoj ploči se radi?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo update: Matična ploča je Asus P7H55D-M pro ,a grafička je ATI Radeon HD 5700 serija i ja san uspija nekako nać mista za stavit mrežnu na treći utor, ali i dalje mi je ili neće da učita ili neman pojma u čemu bi bija problem. Driveri su se instalirali čim su se windowsi digli i kad san restarta komp i uključija kabel u router neće ništa da mi učita ni net, ni network i opet iman taj problem kad uključim taj kompjuter u router svakih pola minute mi dc-a router.

0 0 hvala 0
14 godina

Kepy91

- Ako ni sada ne radi (pretpostavljam da je nova mrežna PCI i da si je priključio u najdonji PCI utor na matičnoj), s mrežnom bi trebao dobit neki CD s driverima, pa to probaj instalirat.

- Pogledaj router na koji se spajaš, možda je u njemu problem ili u portu na koji se spajaš, probaj uštekat u drugi port, možda je kabel oštećen, probaj drugi kabel.

- Da eliminiraš router, odnesi računalo do susjeda i tamo se probaj spojit na internet.

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice