Windows 7 spajanje na internet

poruka: 7
|
čitano: 3.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dobar dan, imam jedan problem sa internetom na windowsu 7, imam Thomson SpeedTouch ST780i WL router, neki dan sam instaliro windows 7, i kad zelim instalirati drivere za svoj router, tjekom instalacije on ce poceti traziti moj router, svaki puta kaze da ga nema a on je pravilno ukljucen u racunalo... Dali mozda netko zna sto bih trebao napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Windows 7 spajanje na internet
CroD00d kaže...

Dobar dan, imam jedan problem sa internetom na windowsu 7, imam Thomson SpeedTouch ST780i WL router, neki dan sam instaliro windows 7, i kad zelim instalirati drivere za svoj router, tjekom instalacije on ce poceti traziti moj router, svaki puta kaze da ga nema a on je pravilno ukljucen u racunalo... Dali mozda netko zna sto bih trebao napraviti?

Treba ga uključiti u telefonsku utičnicu ako nisi jer telefonska utičnica je ujedno i za ruter.

15 godina
neaktivan

Sve je ispravno ukljuceno, imam i windows xp i windows 7 instaliran, na xp-u radi sve besprjekorno, na sedmici nece.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Onda je problem sa windowsima ako si kupio sa lincencom orginal onda je nešto sa driverima ili terba prekopat pa pronaći gdje se očitava a postoji mogućnost 2. windowsi 7 su oštećini tako je meni bilo kad je došao sa servisa prvo kad bi stavio na max rezu 1920x1080 na full HD monitoru onda je slika bila 1 cm unutra a drugi put kad su ih ponovno instlirali onda je normalno radio na max rezi.

15 godina
neaktivan

Ok, imam jos jedan problem, imam maticnu plocu ASUS M2N-SLI, nemogu nac drivere za windows sedam...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Probaj u google nać ako ne nađeš odi na  ASUS.com možda tamo nađeš odgovore za windows 7 i drivere.

17 godina
neaktivan
CroD00d kaže...

Ok, imam jos jedan problem, imam maticnu plocu ASUS M2N-SLI, nemogu nac drivere za windows sedam...

Driveri za win Vistu rade i na win 7. Slobodno skini i instaliraj one za Vistu. KLIK

When all else fails - crowbar the fucker
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 10:44 (username).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice