Win xp neće se ugasit

poruka: 12
|
čitano: 2.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win xp neće se ugasit
pitanje

molim vas hitno pomoć instaliran mi je win xp na laptop acer aspire 5320 i kada odem na shut down on se počne gasit ali se ne izgasi već ga moram gasit ručno.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Win xp neće se ugasit

Ima tu nekoliko opcija... Prva je da preovjeris u Control Panelu u Power Options da li je tamo sve postavljeno kako treba (Advanced button)

Druga opcija je da provjeris postavke u Bios-u.

Treca opcija je mozda uzrok neki od programa, probaj u Task Manageru iskljuciti neke od zadnjih programa koje si instalirao pa pokusaj tada ugasiti komp, ako ti ne uspije tada vrijedi pokusati sa System Restore.

Ako si "brljao" mozda stogod po biosu u zadnje vrijeme ili instalirao drivere tada bi to valjalo prvo provjeriti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win xp neće se ugasit

Ma to i ako ne rjesis, nije velik problem! Vjerojatno ce ti to prestat nakon manje od mjesec dana! Vjeruj mi, ja sam to imao vec 10tak puta na razlicitim kompovima!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Win xp neće se ugasit
Meni se to događalo samo kad su se updatovi skinuli.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
pa vidi imala sam vistu pa sam prešla na xp naravno skinuti su driveri za xp ali to se događa od početka znači nije se počelo događat naknadno pa pomalo već i nervira.imaš neko riješenje za moj drugi problem tj toolbar mi ne stoji dole već se samo premaknuo sa desne strane okomito i nikako ga nemogu maknit u početno stanje.silvija
17 godina
neaktivan

Klikni na njega lijevom tipkom miša i drži ju pritisnutu. Odvuci ga na staro mjesto i pusti.

Razuman čovjek se ponekad mora opiti da bi mogao preživjeti s budalama..- Ernest Hemingway
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pokušano neide ide u lijevo ali ne i dole.txs

silvija
17 godina

klikni desni gumb na  taskbar pa prvo makni kvacicu sa lock the taskbar pa onda ga makni

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 22:52 (Patrick_cro).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

kvačica maknuta tj.ni nije tamo sve metode sa mišem ne pale isprobano.ali mene zanima jel postoji neka opcija druga....

silvija
17 godina
neaktivan

Mora ići.

Ovo imaš objašnjeno i u MS helpu, a piše ovako:

"Kliknite prazno mjesto na programskoj traci, a zatim držite pritisnutu tipku miša dok je povlačite uz jedan od četiri ruba radne površine.

Kada se nađe na željenom mjestu, otpustite tipku miša."

Razuman čovjek se ponekad mora opiti da bi mogao preživjeti s budalama..- Ernest Hemingway
17 godina
neaktivan
Win xp neće se ugasit
prihvaćeno rješenje

Instaliraj SP3. To bi trebalo riješiti problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala eto pomoglo a meni su rekli da ne nskidam sp 3 i da je bezveze i da mi netrebaSmijehe sad da mi je još nać riješenje za toolbar iCool

silvija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice