molim vas hitno pomoć instaliran mi je win xp na laptop acer aspire 5320 i kada odem na shut down on se počne gasit ali se ne izgasi već ga moram gasit ručno.
hvala
molim vas hitno pomoć instaliran mi je win xp na laptop acer aspire 5320 i kada odem na shut down on se počne gasit ali se ne izgasi već ga moram gasit ručno.
hvala
Ima tu nekoliko opcija... Prva je da preovjeris u Control Panelu u Power Options da li je tamo sve postavljeno kako treba (Advanced button)
Druga opcija je da provjeris postavke u Bios-u.
Treca opcija je mozda uzrok neki od programa, probaj u Task Manageru iskljuciti neke od zadnjih programa koje si instalirao pa pokusaj tada ugasiti komp, ako ti ne uspije tada vrijedi pokusati sa System Restore.
Ako si "brljao" mozda stogod po biosu u zadnje vrijeme ili instalirao drivere tada bi to valjalo prvo provjeriti.
Ma to i ako ne rjesis, nije velik problem! Vjerojatno ce ti to prestat nakon manje od mjesec dana! Vjeruj mi, ja sam to imao vec 10tak puta na razlicitim kompovima!
Klikni na njega lijevom tipkom miša i drži ju pritisnutu. Odvuci ga na staro mjesto i pusti.
pokušano neide ide u lijevo ali ne i dole.txs
klikni desni gumb na taskbar pa prvo makni kvacicu sa lock the taskbar pa onda ga makni
kvačica maknuta tj.ni nije tamo sve metode sa mišem ne pale isprobano.ali mene zanima jel postoji neka opcija druga....
Mora ići.
Ovo imaš objašnjeno i u MS helpu, a piše ovako:
"Kliknite prazno mjesto na programskoj traci, a zatim držite pritisnutu tipku miša dok je povlačite uz jedan od četiri ruba radne površine.
Kada se nađe na željenom mjestu, otpustite tipku miša."
Instaliraj SP3. To bi trebalo riješiti problem.
hvala eto pomoglo a meni su rekli da ne nskidam sp 3 i da je bezveze i da mi netrebae sad da mi je još nać riješenje za toolbar i