Na winsima XP mi je ta ikona bila u alatnoj traci sa desne strane a u win 7 nemogu ti nači.ono kaj napraviti da se USB-stick sigurno odpoji od kompa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čekaj, ti si to stvarno koristio ili se zezaš?
dolje ti je kraj sata i one zastavice...otvorit ce ti se kockasti prozorcic i sve u njemu imas,a mozes sve prebacit da bude u traci kao na xp.
Čekaj, ti si to stvarno koristio ili se zezaš?
mali mi se time služio,pa pita gdje je sad,a ja pojma nemam pa pitam vas.....inače me malo vrijeme pregazilo kad su novine u pitanju.
USB se samo izvadi, ja nikad nisam išao na to i nikad mi se nije pokvario.
dolje ti je kraj sata i one zastavice...otvorit ce ti se kockasti prozorcic i sve u njemu imas,a mozes sve prebacit da bude u traci kao na xp.
e pa u tome je fora,meni toga nema u tom prozorčiču....
onda probaj kad kliknes my computer i vidis usb drive, desni mis i tu ti bude opcija sigurno uklanjanje.
USB se samo izvadi, ja nikad nisam išao na to i nikad mi se nije pokvario.
ma mislim si ono da ga ne drajva pa povučeš i sjebeš USB ili moitel,ali ako se nema što dogoditi onda mi to stvarno ne treba.
e pa u tome je fora,meni toga nema u tom prozorčiču....
Toga nema zato što je u opcijama već označen za Quick Removal i ta ikona Safely Remove Hardware nije potrebna. Ništa mu se neće dogoditi ako ga se isključi prije nego se klikne na tu ikonu.
nije bas da je nepotrebno kod hdd-a.
mali wd passport nakon klika na sigurno uklanjanje , napravi spindown i zakoci igle.
dok kod flash memorije nebi trebalo biti problema.
kaj sad, treba ili ne treba?
kaj sad, treba ili ne treba?
ne treba za stickove.
ja sam samo naveo da je pozeljno za hdd,jer ipak se nesto okrece 7200 okretaja,pa ono...
Ali ako baš želiš, klikni na Start -> Run -> upiši "devmgmt.msc". Pod Disk drives pronađi taj USB -> desni klik na njega i Properties -> kartica Policies -> označi Better performance i klikni na OK.
Hvala dečki,riješili ste me nedoumice oko toga.