Win 7-sigurno micanje hardvera

poruka: 16
|
čitano: 1.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Na winsima XP mi je ta ikona bila u alatnoj traci sa desne strane a u win 7 nemogu ti nači.ono kaj napraviti da se USB-stick sigurno odpoji od kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Win 7-sigurno micanje hardvera

Čekaj, ti si to stvarno koristio ili se zezaš?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

dolje ti je kraj sata i one zastavice...otvorit ce ti se kockasti prozorcic i sve u njemu imas,a mozes sve prebacit da bude u traci kao na xp.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imaš tamo u alatnoj traci ova strelica prema gore pa ti je tu

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 11:46 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo slikice:

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
deadman kaže...

Čekaj, ti si to stvarno koristio ili se zezaš?

mali mi se time služio,pa pita gdje je sad,a ja pojma nemam pa pitam vas.....inače me malo vrijeme pregazilo kad su novine u pitanju.

15 godina

USB se samo izvadi, ja nikad nisam išao na to i nikad mi se nije pokvario.

15 godina
torrente kaže...

dolje ti je kraj sata i one zastavice...otvorit ce ti se kockasti prozorcic i sve u njemu imas,a mozes sve prebacit da bude u traci kao na xp.

e pa u tome je fora,meni toga nema u tom prozorčiču....

17 godina

onda probaj kad kliknes my computer i vidis usb drive, desni mis i tu ti bude opcija sigurno uklanjanje.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

USB se samo izvadi, ja nikad nisam išao na to i nikad mi se nije pokvario.

ma mislim si ono da ga ne drajva pa povučeš i sjebeš USB ili moitel,ali ako se nema što dogoditi onda mi to stvarno ne treba.

15 godina
honda_zg kaže...
torrente kaže...

e pa u tome je fora,meni toga nema u tom prozorčiču....

Toga nema zato što je u opcijama već označen za Quick Removal i ta ikona Safely Remove Hardware nije potrebna. Ništa mu se neće dogoditi ako ga se isključi prije nego se klikne na tu ikonu.

17 godina

nije bas da je nepotrebno kod hdd-a.

mali wd passport nakon klika na sigurno uklanjanje , napravi spindown i zakoci igle.

dok kod flash memorije nebi trebalo biti problema.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

kaj sad, treba ili ne treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
honda_zg kaže...

kaj sad, treba ili ne treba?

ne treba za stickove.

ja sam samo naveo da je pozeljno za hdd,jer ipak se nesto okrece 7200 okretaja,pa ono...

teško vrijeme za matore
15 godina

Ali ako baš želiš, klikni na Start -> Run -> upiši "devmgmt.msc". Pod Disk drives pronađi taj USB -> desni klik na njega i Properties -> kartica Policies -> označi Better performance i klikni na OK.

15 godina

Hvala dečki,riješili ste me nedoumice oko toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice