kad kabel od interneta ustekam u ruter i kad hocu uci na internet preko laptopa nemogu.a kad hocu preko mobitela onda moze.znal iko do cega je rjec.?i sta trebam raditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo informacija fali....koji laptop , jesi siguran da mobitelom ideš baš preko tvog rutera, imaš li za tu mrežu podešene postavke u laptopu i WPA password i uostalom što ti laptop sve čuje na WiFi...ako je uopće uključen ????
hp elitebook 8560p.da .ukljucen je.ima password...kako mislis te postavke?
kad kabel od interneta ustekam u ruter i kad hocu uci na internet preko laptopa nemogu.a kad hocu preko mobitela onda moze.znal iko do cega je rjec.?i sta trebam raditi?
Ako si kabelom povezao laptop i ruter onda nebi trebalo podešavati ništa. Provjeri da li je mrežna kartica na "enable".
....eto ja razumio da i laptop ide na WiFi a ne na mrežni kabal sa rutera...a na većini laptopa se može tipkom uklj. ili isključiti WiFi ( nisam mislio da li je laptop uklj.).
da je bar rekao koji system..ima li dolje desno ikonicu za viditi što sve čuje njegov WiFi u laptopu :( .....nebi mi ovako naslijepo lupali sve mogućnosti....
znali ko zasto mi nece wi fi antenu pc prihvatit msm usb sa antenom? a obicni usb warles oce i tipkovnicu i mis itd samo antenu nece ....kupio sam novi warles i opet se nista ne desava....
...izvadiš stari WiFi stick i ubodeš novi sa antenom...pa instaliraš drajvere za njega.