Wi Fi konekcija ??

poruka: 7
|
čitano: 2.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Wi Fi ??

kad kabel od interneta ustekam u ruter i kad hocu uci na internet preko laptopa nemogu.a kad hocu preko mobitela onda moze.znal iko do cega je rjec.?i sta trebam raditi?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wi Fi ??

malo informacija fali....koji laptop , jesi siguran da mobitelom ideš baš preko tvog rutera, imaš li za tu mrežu podešene postavke u laptopu i WPA password i uostalom što ti laptop sve čuje na WiFi...ako je uopće uključen ????

11 godina
neaktivan

hp elitebook 8560p.da .ukljucen je.ima password...kako mislis te postavke?

16 godina
mostars kaže...

kad kabel od interneta ustekam u ruter i kad hocu uci na internet preko laptopa nemogu.a kad hocu preko mobitela onda moze.znal iko do cega je rjec.?i sta trebam raditi?

Ako si kabelom povezao laptop i ruter onda nebi trebalo podešavati ništa. Provjeri da li je mrežna kartica na "enable".

12 godina

....eto ja razumio da i laptop ide na WiFi a ne na mrežni kabal sa rutera...a na većini laptopa se može tipkom uklj. ili isključiti WiFi ( nisam mislio da li je laptop uklj.).

da je bar rekao koji system..ima li dolje desno ikonicu za viditi što sve čuje njegov WiFi u laptopu :(  .....nebi mi ovako naslijepo lupali sve mogućnosti....

14 godina
neaktivan
Wi Fi konekcija ??

znali ko zasto mi nece wi fi antenu pc prihvatit msm usb sa antenom? a obicni usb warles oce i tipkovnicu i mis itd samo antenu nece ....kupio sam novi warles i opet se nista ne desava....

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wi Fi konekcija ??

...izvadiš stari WiFi stick i ubodeš novi sa antenom...pa instaliraš drajvere za njega.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice