Veliki problemi sa temperaturama

poruka: 39
|
čitano: 2.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Stvarno više nemam pojma šta da radim... Imate ovdje 3 slikice. Trenutno sam smanjio ventilator da mi ne šuška previše jer mi sad održava temperaturu na oko 47 pa je to ok, no kad me izbacilo ovo iz igre, koristio sam ventilator na 100% pa je sada zato bila temperatura niža nego jučer, al opet... sve mi je to malo čudno. Btw malo mi se temp. procesora počela smanjivat od kako sam otvorio stijenku, ali matična mi je skočila opet bezveze...

Catalyst Catalyst
Temp. prilikom pokretanja računala Temp. prilikom pokretanja računala
Temp. za vrijeme izbacivanja iz igre. Temp. za vrijeme izbacivanja iz igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

temp su ok, možda bi treba nabavit nešto bolje za hladjenje gpu al ostalo je u redu. Stvar je u igri. Reinstalliraj igre i sve vezano uz bf3 te drivere od grafe, pa onda ponovo instaliraj sve. Kako ti je sa drugim igrama? Provaj odvrtit strest test sa furmarkom da provjeriš grafu.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Veliki problemi sa temperaturama
mp93 kaže...

temp su ok, možda bi treba nabavit nešto bolje za hladjenje gpu al ostalo je u redu. Stvar je u igri. Reinstalliraj igre i sve vezano uz bf3 te drivere od grafe, pa onda ponovo instaliraj sve. Kako ti je sa drugim igrama? Provaj odvrtit strest test sa furmarkom da provjeriš grafu.

Upravo skidam igru ponovo, sve sam obrisao i očistio, sad nanovo sve. Ako mi sutra bude isti problem, sto posto je do kompa...

14 godina
neaktivan

Da tebi napajanje nije pocelo rikavat? Sve temperature iz Speccy-ja su ti ok.

Mozda jednostavno napajanje vise nije u stanju isporuciti dovoljno struje kad je pod full loadom ili se ono pregrijava.

Sad sam pogledao koje napajanje imas.  Ni najmanje me nebi zacudilo da je odsviralo svoje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 19:32 (BlueMax).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da je kolega BlueMax u pravu. Na tim temperaturama u tvom kućištu to napajanje više neisporučuje dovoljno struje, stoga novo napajanje ti negine.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Stvarno više nemam pojma šta da radim... Imate ovdje 3 slikice. Trenutno sam smanjio ventilator da mi ne šuška previše jer mi sad održava temperaturu na oko 47 pa je to ok, no kad me izbacilo ovo iz igre, koristio sam ventilator na 100% pa je sada zato bila temperatura niža nego jučer, al opet... sve mi je to malo čudno. Btw malo mi se temp. procesora počela smanjivat od kako sam otvorio stijenku, ali matična mi je skočila opet bezveze...

Jedina visoka temperatura ovdje je ploča koliko vidim...   Grafičke mogu ići i više, a taj procesor trpi i 70°C bez problema...

Kladim se da imaš neko MS smeće od kućišta, sigurno jer airflow katastrofa.

Otvori bočnu stranicu da dobiješ na temperaturama.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Jedina visoka temperatura ovdje je ploča koliko vidim...   Grafičke mogu ići i više, a taj procesor trpi i 70°C bez problema...

Kladim se da imaš neko MS smeće od kućišta, sigurno jer airflow katastrofa.

Otvori bočnu stranicu da dobiješ na temperaturama.

Imam MS kučište i napajanje vjerovatno... U svakom slučaju otvorene su mi obje stijenke...

16 godina

Vidi kolega kako je kod mene. Računalo ne radi ništa,okolina mu je na cca 30°C. Cable managment mi je ok,kućište sam masno platio. Šta bi bilo da nešto zaigram? Ventilatori usis,isis i jedan na gornjoj plohi. Uzmimo da je default GPU ventilatora 40% a meni radi na 56%. Dakle, uz ove temperature trpim još i buku!

Računalo je idle Računalo je idle
http://www.sibenik-meteo.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

Vidi kolega kako je kod mene. Računalo ne radi ništa,okolina mu je na cca 30°C. Cable managment mi je ok,kućište sam masno platio. Šta bi bilo da nešto zaigram? Ventilatori usis,isis i jedan na gornjoj plohi. Uzmimo da je default GPU ventilatora 40% a meni radi na 56%. Dakle, uz ove temperature trpim još i buku!

Pa ove temperature su i meni prije bile vjerovatno, možda čak i malo niže, al nije mi jasno zašto mi sad skače ovoliko...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice