Imam dojam da mi se s*ebalo nešto sa USB portovima (front panel i stražnjoj strani kucista).
- Sporo mi prebacuje fileove na USB stick i obrnuto.
- Sporo mi se puni g700 (prije je naravno puno brže) i dok mu ištekam USB kabel (znači dok je u wireless modu) ne prepoznaje mi uređaj - miš radi ali sve tipke osim "back" i za provjeru baterije ne rade (u žičanom načinu to sve radi)
E sad, problemi su počeli u 7. mjesecu dok mi je sestra dala svoj USB stick i čim sam ga ubacio Windowsi su se zblokirali i od tada imam sve te probleme. Gledao sam u BIOSu da li mi se na neki način prebacilo na USB 1.1 način ali nije.
Nakon malo googlanja našao sam da ako mi u device manageru pod "Universal Serial Bus controllers" ne piše "..enhanced..." da onda ne radi pod USB 2.0, ali meni to piše
U BIOS ne mogu više jer sam iz lagane nadr*anosti nešto pod USB opcijama promjenio tako da mi tipkovnica uopće ne reagira sve dok dođem u Windowse, a USB-PS/2 adapter nemam.
Ima li tko kakvu ideju u čemu je problem i kako to popraviti?

koji je još bolji od svog prethodnika, odličnog Driver Sweepera, naime ovaj mi čak nudi da očistim registry od setpoint fileova!