Touchpad...

poruka: 5
|
čitano: 2.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Touchpad...

E ljudi,danas sam instalira Race Driver GRID,na svoj Dell Inspiron 5080 il tako nesto (lino mi je otic do kutije i pogledat)

Sve 5,igra ide super,malo snizio rezu cisto iz opreza...i izadjem iz igre,i touchpad ne reakira,a ni dvije tipke,jeli,ali mis kad ga ukopcam radi....u cemu je problem...laptop je star oko mjesec i po

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Touchpad...
insomniac kaže...

E ljudi,danas sam instalira Race Driver GRID,na svoj Dell Inspiron 5080 il tako nesto (lino mi je otic do kutije i pogledat)

Sve 5,igra ide super,malo snizio rezu cisto iz opreza...i izadjem iz igre,i touchpad ne reakira,a ni dvije tipke,jeli,ali mis kad ga ukopcam radi....u cemu je problem...laptop je star oko mjesec i po

Možda si na lapu nehotice isključio touchpad, probaj tipkom Fn+F7 ako je na lapu ima prikaz slike touchpad. pa bi trebalo uključit.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
insomniac kaže...

Možda si na lapu nehotice isključio touchpad, probaj tipkom Fn+F7 ako je na lapu ima prikaz slike touchpad. pa bi trebalo uključit.

Lol,moguve,pgogledam kasnije (nisam n laptopu sad)
Ali ako je to,onda zasluzujem facepalm {#}

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
insomniac kaže...
Nello kaže...
insomniac kaže...

Lol,moguve,pgogledam kasnije (nisam n laptopu sad)
Ali ako je to,onda zasluzujem facepalm {#}

Zapravo nije FN-F7 nego ima posebn atipka pored F12 za ukljucit i isklucit touchpad <facepalm> target:self </facepalm>

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Zapravo nije FN-F7 nego ima posebn atipka pored F12 za ukljucit i isklucit touchpad <facepalm> target:self </facepalm>

Da, ali zavisi o modelu lapa pa neki nisu iste kao svaki a posebno tipke namješten a ovaj koji sam pogledao taj je ACER laptopi.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice