Znaci, koristim tehniku pea razmazivanje paste, i po tome, trebam samo staviti tockicu velicine zrna rize, staviti cooler, i da ce se pasta sama razmazati, ali primjetio sam da su temperature jos visoke, i maknem cooler i vidim da se pasta nije razmazala... nemogu vidjeti jeli cooler tocno sijedi na procesoru i kako da rijesim ovo?? jel mi preostaje znaci manualno razmazivanje ili ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci, koristim tehniku pea razmazivanje paste, i po tome, trebam samo staviti tockicu velicine zrna rize, staviti cooler, i da ce se pasta sama razmazati, ali primjetio sam da su temperature jos visoke, i maknem cooler i vidim da se pasta nije razmazala... nemogu vidjeti jeli cooler tocno sijedi na procesoru i kako da rijesim ovo?? jel mi preostaje znaci manualno razmazivanje ili ??
Prvo sve to dobro poćisti alkoholom.
Pa probaj ponovno
-možda ti cooler nije dobro sjeo provjeri.
Ako ne uspije javi.
napravio sam to prije... takodjer sam primjetio da mi se znaci to zrno rize spustilo malo pri dnu procesora iako sam ga stavio na sredinu, i prosirilo se malo ali ne dovoljno..
napravio sam to prije... takodjer sam primjetio da mi se znaci to zrno rize spustilo malo pri dnu procesora iako sam ga stavio na sredinu, i prosirilo se malo ali ne dovoljno..
Jeli ti procesor vruć dok stavljaš pastu?
Onda ju s prstom razmazi !
O kojoj je pasti rijec ?
Jeli ti procesor vruć dok stavljaš pastu?
da :P
O kojoj je pasti rijec ?
arctic cooling x-2
Razmazi ju s prstom pa vidi onda kakve su temp. !
O kojoj je pasti rijec ?
arctic cooling x-2
Nemoj pisati 2 posta zaredom.
Jesi mislio na mx-2?
Razmaži ju vizitkom i gotovo.
O kojem se hladnjaku radi? Nemoguće da se ne razmaže, jer se hladnjaci stežu podosta. Nešto krivo radiš kod montiranja hladnjaka.
pasta je mx-2, hladnjak je freezer 7 rev.2, i ja njega stavim sve ispravno ali nisam siguran dali on pritisne dobro proc (mislim da je ), probat cu sutra ili veceras prstom pa cu rec
Nemoj ništa razmazivati prstom. Samo ostavljaš masnoću i prljavštinu s prsta na površini. Ako ti se pasta nije razmazala, pogotovo MX-2 koja je dosta plastična (lako se oblikuje), to indicira na problem sa montažom hladnjaka. Preslabo ga stegneš...provjeri to.
hladnjak je ovako gradjen: Ima na vrhu nekakve 3 rupice u metalu koje samo zakacim gore iznad proca.. znaci bez vida, sarafa itd. ko neka kukica hehe :)
evo slika: http://www.newdator.se/99-562-thickbox/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev-2.jpg evo tu se vidi, na dnu hladnjaka taj drzac
hladnjak je ovako gradjen: Ima na vrhu nekakve 3 rupice u metalu koje samo zakacim gore iznad proca.. znaci bez vida, sarafa itd. ko neka kukica hehe :)
evo slika: http://www.newdator.se/99-562-thickbox/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev-2.jpg evo tu se vidi, na dnu hladnjaka taj drzac
Na istoj slici se vidi i šaraf koji je potrebno zašarafiti. Eto gdje je problem.
Na istoj slici se vidi i šaraf koji je potrebno zašarafiti. Eto gdje je problem.
saraf je zavidan, jer s tim sarafom cooler spaja sa tom ''kukom''....
E onda ne znam što bih ti rekao...probaj s razmazivanjem, ali nikako ne prstom već nečime kao što je kreditna kartica ili žilet. Poželjno to očistiš alkoholom prije.
Iako sumnjam da je problem u termalnoj pasti...
ok hvala svima