Postavljam ovu temu kako bi forumaši napisali iz vlastitog iskustva jedan problem na racunalu koji su oni riješili.Samim time ako se netko nađe u nekom čudnovatom kvaru a imah ih takih na forumu,jednostavno prolista po ovoj temi nebili našao sličan problem i soluciju na njega.Malo sam vas sad zbunio ali veo primjera.
Prijateljeva konfa:Postavljač p.:C2D s.775,4GB DDR2,Gainward9600GT.Komp mu se pali ali nakon bootanja windowsa mu se ekran smrzne.Šta bi to moglo biti??((S time da onaj koji postavlja pitanje je već riješio problem))
Forumaš:Možda RAM??
Postavljač p.:Nope,testirali smo ga ali nije do njega.
Forumaš:Hmm,ste probali na integriranoj grafici??
Postavlajč p.:OC-anjem mu je otišla,ali je taj OC poništio prije 2mj.,problem se sada pojavio.
Forumaš:Hmmm,ako je OC-ao onda probajte drugu maticnu.
Postavlajč p.:Probali smo,i dalje neče,probali smo i drugu grafičku HD3650, onda se sistem digao,ali stvar je u tome što grafička u drugom kompu radi??
Forumaš:A koje on napajanje ima??
Postavljač p.:Neko bijelo na kojem piše 250W,njega je jucer ugradio jer mu je njegovo izgorilo,radilo je s time,rekao je da je prije restartiranja bio instaliravao rain meter i podešavao aero.
Forumaš:A dali je kakvu igru probao??
Postavljač p.:Nije
Forumaš:Prije paljenja windowsa stisni F8,uđi u safe mode i disejblaj aero.
Postavlajč p.((NAkon 3h)):Evo ga! SAda radi,čudo!!!
Forumaš:Prije veselice upalite jednu igru ;)
Postavljač p.:Pokrenuli i komp se odmah ugasio!
Forumaš:Nemoj paliti aero niti ikakve igre,kupi novo napajanje,ovo je preslabo.
Eto vam primjer,inspirirala me je jedna tema u kojoj lik više ni sam nezna šta sve probati,nadam se da bude aktivna btw. ako krši kakva pravila može slobodan lock